https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Radencih bodo pari kuhali skupaj

Radenci, 11.05.2016 ob 14:00  

Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone letos že peto leto prireja dogodek KUHAJVA SKUPAJ, ki bo še večji in še bolj okusen od tistih, ki jih že poznamo. Pari bodo kuhali v soboto, 14. maja. 2016 od 9.00 ure dalje na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci.

Tokrat bodo jedi pripravljali z dvema izvrstnima kuharjema, in sicer s Tomašem Javurekom (zmagovalcem televizijskega šova Gostilna išče šefa 2015) in Sašom Miljuševičem (zmagovalcem MasterChefa 2015).

Pripravili bodo najmanj štirinajst jedi. Vse jedi se bodo pripravljale istočasno, saj bo vsakemu kuharju na voljo svoja kuhinja z vsemi pripomočki. Tečajniki se bodo na začetku delavnice razdelili v dve skupini, kjer bodo po receptu in pod mentorstvom kuharja pripravljali izbrano jed. Med izvajanjem delavnice bodo lahko pari šli v sosednjo kuhinjo vohunit kaj pripravljajo drugi pari pod vodstvom drugega kuharja.

Po končani pripravi jedi bodo le-te predstavili in jih seveda tudi pohrustali, medtem pa bo dovolj časa za druženje in izmenjavo izkušenj. Prijavite se lahko v paru ali posamezno, število mest pa je omejeno. Prijave na tečaj zbira ŠMK Klinka iz Gornje Radgone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.