https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preživite zabaven in aktiven družinski dan v Dvorcu Rakičan

Rakičan, 06.05.2016 ob 15:09  

Središče za osebnostno rast in komunikacijo RISKO ob mednarodnem dnevu družine v soboto, 14. maja 2016 od 9.00 ure naprej na grajski jasi Dvorca Rakičan prireja »DRUŽINSKI DAN«.


Organizatorji obljubljajo brezplačen aktiven in zabaven program z različnimi skupinskimi aktivnostmi za družine in otroke vseh starosti, kot je vlečenje vrvi, gordijski vozel, itd. Skupaj se boste lahko preizkusili v premagovanju družinskega poligona in zapletene pajkove mreže ter ugotavljali, kako deluje leteča odeja. Podali pa se boste tudi na lov za skritim zakladom grajskega parka. Prav tako boste lahko pokazali svojo ustvarjalnost in postali del velikega družinskega plakata, kjer bo vsaka družina narisala svojo družino na skupen plakat. Otroci bodo imeli tudi možnost jahanja grajskih konjev (krogi v maneži).

Družinski dan se bo pričel ob 9.00 uri zjutraj z registracijo udeležencev in uvodnim nagovorom na grajski jasi Dvorca Rakičan. Po vseh zabavnih aktivnostih in jahanju grajskih konjev se bo ob 11.30 uri srečanje zaključilo z manjšo pogostitvijo ter druženjem na toplem majskem soncu, otroci pa se bodo lahko zabavali na otroških igralih. 

V primeru slabega vremena prireditev odpade in se preloži na soboto, 18. 6. 2016.

Za več informacij so vam organizatorji na voljo na telefonski številki 02 535 18 96 ali na info@ris-dr.si.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija