https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mladi nogometaši Turnišča osvojili prvo mesto

Veržej, 11.5.2016  

Nogometna selekcija u-11 iz Turnišča osvojila prvo mesto na nogometnem turnirju v Veržeju.


V nedeljo 8.5.2016 je v Veržeju potekal nogometni turnir za mlajše selekcije. Na turnirju je sodelovala tudi selekcija U-11 Nogometnega kluba Planika Turnišče. Mladi nogometaši iz Turnišča so v konkurenci 16. ekip osvojili turnir brez enega samega poraza.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2016 ob 15:14 gost

      kelku tejkem su pa te špilali, ka su tak dobri?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.05.2016 ob 18:29 gost

      Pomurski klubi se naj udeležujejo turnirjev izven Prekmurja, takrat bodo videli, kakšna je njihova kakovost.. Vsa čast selekcijam Mure,ki se udeležuje kakovostnih turnirjev in tako spremlja svoj nivo nogometbega znanja.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.05.2016 ob 18:37 maribor gost

      ha ha...............mura je ena velka žalost, če pa za 30 eur mesečne vadnine nedo nikan odili, te pa itak lejko klub zaprejo, pa še ostali klubi iz Prekmurja so boljši od mure v selekciji u13-veržej, u11-veržej, turnišče, u9 radgona, turnišče in u7-slatina

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.05.2016 ob 18:49 odgovor gost

      nevejn še izda odgovora, kelku tejkem su špilalidečkeci, lejko id 16 ekip 15 tekem ,lejko pa samo 5, lejko pa6, mi da što odgovor, pohvalili ste se, da niste nič izgubili

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.05.2016 ob 8:48 gost

      pri otrocih so vsi otroci, ki so se udeležili turnirja zmagovalci. Čestitke trenerjem in organizatorju. Vse trenerje in starše pa lepo vabimo k branju: http://www.24ur-nogomet.com/nogometna-scaronola-za-starscarone/pridruzi-se-akciji-navijaj-sportno-ne-moti-otrok

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.05.2016 ob 16:11 murinjo gost

      OH, hudiča, še malo pa do starši špilali, ni boug pa nevej, kelko so tej umetniki (mladi)odšpilali tekem. Mogoče pa bo otrok uspel v nogometu tudi ob dobrem videzu njegove mame, trenerji na tou dosta daju

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.05.2016 ob 19:15 gost

      Mislim, da so igrali šest tekem, pa to sploh ni važno. Pomembno je le to, da se otroci vzgajajo v dobrem športnem duhu, kar dobro vpliva na otrokovo osebnost. Otroci imajo v sebi veliko več zdrave tekmovalnosti kot odrasli. Čeprav igrajo nogomet v različnih ekipah, so med sabo res dobri prijatelji. Toliko o tem.....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.05.2016 ob 18:56 gost

      zakuj pa te ti vaše otroke ne vzgojite v take osebnosti, ka bi še lahko vsaj do 25 leta starosti vküp špilali, samo te več mamice ne hodijo na tekme, ka bi je trenerji videli. Tak ka tej vaši talenti vas vküp držijo zaradi nečesa drugega, najmanj pa nogometa. Vmladih selekcijah najboljši, članska ekipa najslabša, ka van talenti uhajajo v tujino?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.05.2016 ob 20:50 gost

      Vpolčasu tekme se bahate z mladimi naraščaji, imate jih neomejeno število kot tudi trenerjev, ena Mura vam pa "nameče" 9 komadov. Navezal bi se na komentar prethodnika, kelko nogometašev iz mladinskih selekcij ste uspeli vküp obdržati v 10-ih letih, umetniki fuzbala?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.05.2016 ob 8:31 gost

      Mislim, da nekateri še vedno ne razumete.Cilj nogometnih šol ni vzgojiti nogometnih zvezd za vsako ceno, vsak otrok je fenomen zase in vsi tudi dobro vemo, da je uspeti v nogometu zelo težko, predvsem v naši državi. Glede mamic, ki navijajo pa tole: verjetno nimate otrok, ker tako razmišljate. Če bi jih imeli, bi vedeli, kakšno veselje prinašajo otroci, glede trenerjev in mamic pa tole: Kaj je krivo za vaše bolestno razmišljanj? Ste mogoče imeli slabo izkušnjo s trenerjem? Ste mogoče veliko sedeli na klopi?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.