https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Puconska Kema pred domačim občinstvom morala priznati premoč novomeške Krke

Puconci, 16.5.2016  

V Zeleni dvorani v Puconcih je potekala prva finalna tekma letošnjega državnega prvenstva v namiznem tenisu. V prvem dvoboju sta se pomerila novomeška Krka in puconska Kema. Ker je Kema Puconci tekmo izgubila, bo toliko bolj morala zavihati rokave na povratni tekmi v Novem mestu.

Krka, ki je po rednem delu prvenstva zasedla prvo mesto, je v polfinalu končnice DP z 2:0 premagala Maribor, po rednem delu drugouvrščena puconska Kema pa je bila v dveh tekma boljša od ljubljanske Ilirije.

Na prvem finalnem srečanju med Kemo Puconci in Krko iz Novega mesta so bolj mirno roko in bolj mirne živce v dvobojih pokazali gosti, saj so domačine nadigrali s kar 5:1. Edino točko za Kemo je v petih nizih priboril Bojan Ropoša v tekmi proti Nevenu Karkoviču. Poleg Ropoša sta na tekmi igrala še Dominik Škraban in Tomaž Pelcar. Pri novomeški Krki so igrali: Neven Karkovič, Darko Jorgič in Uroš Slatinšek.

Povratno finalno srečanje bo v sredo 18.5. v Novem mestu. V primeru neodločenega izida iz dveh tekem sledi še tretja, ki bo zaradi boljše uvrstitve po prvem delu državnega prvenstva znova v Novem mestu. Igralci NTK Kema se tako s prvo finalno tekmo za letošnjo sezono poslavljajo od domačih gledalcev. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.