https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Največji štajerski študentski dogodek Lampiončki privabil na tisoče študentov

Maribor, 18.05.2016 ob 12:00  

V štajerski prestolnici se je včeraj odvijala največja študentska zabava leta in sicer že 36. Lampiončki po vrsti. Kot tradicionalno se dogodek začne že zjutraj z otvoritvijo piknik prostora, kjer si študentje pripravijo piknike. Popoldne potekajo tradicionalne študentske Lampiončkove igre. Na koncu pa sledi še zabava na večih prizoriščih. Letos so na glavnem odru za zabavo obiskovalcev skrbeli DJ, Help!, Prelude (Zmagovalci Šourock16), Elvis Jackson, Mi2 in Parni Valjak.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2016 ob 13:21 gost

      vsaka čast štajercan prekmurje je za kurac nesposobni na občini v soboti v soboti in v mariboro sikdar bokše zabave kot v soboti

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2016 ob 15:20 ww gost

        v ms so bar čedni pa ne organizerajo tovrstnih pijančevanj in podobnega šmaga ki je samo v škodo narodu mb naj samo li dale takšne dogodke ma pitanje keri mladi de naslednji nastrado te de pa policija kriva vse

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2016 ob 16:51 gost v1 gost

      Študentje samo uživajte, saj ,če slučajno končate študij itak nete dobili službe. Razen, če imate vplivne strice, poznanstva, pa še kaj. Te je nej važna kvalifikacija in znanje, samo kdo si in čigav si. To še posebej velja za zabačeno Prekmurje in celotno Pomurje. Na žalost so eni preveč zasidrani na svojih položajih in jih šparajo za svoje lidi. Izobrazba in znanje sta zadni atribut.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2016 ob 17:48 čista resnica gost

      če ni stricev tajkunov, ni službe, dragi moji otročički, ali pa opevana tujina. Službe pa obstajajo za 75. letnike, ki bi že davno morali biti v pokoju, samo kaj, ko pa tam ni 4500 EUR

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2016 ob 20:55 Stewen gost

      LAMPIONČKI - Število fotografij presega mejo (dobrega okusa! Sem že zapisal, da je pač klikati lažje kot pa kaj pametnega zapisati. - Vsi zgornji gostje so zapisali resnico.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.