https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nov upravljalec športnih objektov v občini Ljutomer je KSP Ljutomer

Ljutomer, 20.05.2016 ob 10:00  

Občina Ljutomer je v luči varčevanja s proračunskim denarjem letos pristopila k reorganizaciji občinske uprave in ukinitvi dveh zavodov, tudi zavoda za šport, izobraževanje odraslih in mladino (ŠIM) Ljutomer. V ta namen so v okviru občinske uprave ustanovili režijski obrat, deloma pa bo storitve opravljal ponudnik, ki so ga poiskali z javnim razpisom.

Tako so te dni na novinarski konferenci predstavili ponudnika, ki bo izvajal upravljanje objektov športne infrastrukture v občini Ljutomer. Ponudbo je oddal en ponudnik, sklep o izbiri izvajalca del pa je bil izdan 9. maja. Za izvajanje upravljanja objektov športne infrastrukture v občini Ljutomer za obdobje enega leta je bilo izbrano Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer d.o.o. Pogodbena vrednost del znaša 118 tisoč evrov brez DDV.

Po poročanju Prlekije on net je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba na novinarski konferenci povedala, da so že s predlogom o ukinitvi športnega zavoda imeli vzporedne rešitve, ki so se v nadaljnjih korakih, ki so jih storili v tej smeri, izkazale za zelo dobre in pravilne. Kot prvo so poskrbeli za športne objekte v okviru režijskega obrata, kjer so zaposlili novega sodelavca, ki je bil prej zaposlen v športnem zavodu. Režijski obrat je prevzel upravljanje nogometnega stadiona in zunanjih površin v Športno-rekreacijskem centru Ljutomer, izvzeto pa je letno kopališče, katerega pa bo opravljal novo izbrani ponudnik KSP Ljutomer.

Tako bo izbran ponudnik v okviru pogodbe upravljal z objekti v lasti Občine Ljutomer, in sicer s športno dvorano ŠIC v velikosti 4.024 m2, pripadajočim funkcionalnim zemljiščem in pripadajočimi parkirnimi prostori, športno dvorano pri OŠ Ivana Cankarja Ljutomer v velikosti 1.480 m2 ter že omenjenim letnim kopališčem Ljutomer v velikosti 20.178 m2, od tega zunanji nepokrit bazen v velikosti 1.350 m2.

Predmet pogodbe o upravljanju je tudi zaračunavanje uporabe oz. najema oddaje prostorov in pripadajočih obratovalnih stroškov za račun naročnika zunanjim uporabnikom, in sicer gostinskega lokala ob športni dvorani ŠIC v izmeri 40,30 m2, s pripadajočo zunanjo teraso v izmeri 40 m2, fitnes prostora ob športni dvorani ŠIC v izmeri 138,70 m2 ter gostinskega lokala na letnem kopališču v izmeri 51,30 m2, s pripadajočo teraso v izmeri 72 m2.

Foto: olgakarba.si

Karbova je ob podpisu pogodbe povedala, da je prepričana, da gre upravljanje v prave roke za nižjo ceno in z nižjimi stroški, kot so jih imeli do sedaj. Pogodbo je v imenu Občine Ljutomer podpisala županja, v imenu KSP Ljutomer pa direktor Damjan Klemen. Slednji je ob tem povedal, da vizija njihovega podjetja gre v smeri povezovanja regionalnih in lokalnih akterjev ter ustvarjanja sinergij med dejavnostmi, med podjetji. Zato želijo s kvalitetnim upravljanjem in trženjem zvišati nivo športne in turistične ponudbe v regiji, obenem pa omogočiti možnost sodelovanja vseh generacij in različnih ciljnih skupin na področju športne, turistične in kulturne ponudbe. Klemen poudarja, da jim je poleg tega prioriteta povečati število zabavnih športnih prireditev, promocija skozi povezovanje, ozaveščanje občanov o zdravem načinu življenja ter društva, ki so glavno gonilo vadbe v dvoranah in tudi na bazenu.

KSP Ljutomer je zaposlil dva vzdrževalca, ki sta bila zaposlena v ukinjenem zavodu za šport, preko Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje so zaposlili še čistilko, preko razpisa pa izbrali tudi osebo, ki bo tržila in koordinirala delo na področju upravljanja s športno infrastrukturo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2016 ob 10:19 koperfild gost

      Me zanijmle.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2016 ob 10:13 Marko gost

      Mene tudi, kelko je opet v zep dobila??? Ga vedno nastavi. Še malo počakajte in je nede več.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2016 ob 10:14 Marko gost

      to kar dela ona z lidmi, bodo po mandati z njof

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2016 ob 12:53 Tunč gost

      NA TURIZEM PA ritopikeca Ostržeka nastovila, samo toti de ji kvinte nareza, tak kot fsaksemi, se prijatelja direktora LTO je v rit porina z lazmi o njem. Bougec ma dugo sibo, de ga zvejzna.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2016 ob 13:08 mota gost

      Štajerci ! Olga z vami dela KAK HOČE ! Kak svija z falatom tikvi. Niste in ne bote ji dorasli ! Olga ti le haraj !!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.