https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Letni koncert zborov in orkestrov murskosoboške glasbene šole

Murska Sobota, 20.05.2016 ob 7:05  

Glasbena šola Murska Sobota je včeraj v Gledališču Park priredila koncert šolskih zborov in orkestrov.

 

Na koncertu so nastopili posamično in združeno otroški pevski zbor (mentorica Felicita Heric Taškov), mladinski pevski zbor in komorni zbor oddelka za petje (pri obeh je mentorica Gabriela Bratina), orkester flavt (mentorica Melanija Gradečak), harmonikarski orkester (mentor Danijel Matkovič), godalni orkester (mentorica Polona Žohar) in pihalni orkester (Boštjan Lašič). Nastopilo je veliko mladih glasbenikov, za katerimi je v letošnjem šolskem letu veliko vaje in truda. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.