https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

15. Soboški tek

Kdaj: Sobota, 28.05.2016 ob 14:30

Kje: Murska Sobota, Športni park Fazanerija Murska Sobota

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota ter Združenje atletskih sodnikov Murska Sobota v soboto 28. 5. 2016 v Športnem parku Fazanerija v Murski Soboti organizirajo 15. Soboški tek, ki se točkuje za Pomurski rekreativni pokal.

Najprej se bodo ob 14.30 uri na 8 km dolgo pot okrog Murske Sobote odpravili pohodniki planinskega društva Matica in Mura. Tekaški del tekmovanja bodo ob 15.00 uri pričeli najmlajši udeleženci, ki se bodo pomerili v kategorijah baby, U8, U10, U12, U14 in U16, dolžina teka pa bo prilagojena vsaki kategoriji posebej od 200 m za baby generacijo, pa do 2.000 m za U16 generacijo. Ob 16.50 uri bo sledil tek članov in članic. Člani se bodo pomerili na 8.000 m, članice pa na 6.000 m dolgi progi. Za njimi se bodo na 2.000 m dolgi progi ob 17.05 uri pomerili srednješolci in občani.

Startnina za člane in članice znaša 8 EUR, za otroke, srednješolce v sklopu šole in občane pa 5 EUR.

Tekmovalci, ki bodo dosegli prva tri mesta v posameznih kategorijah bodo prejeli spominske medalje, najboljši trije tekmovalci v absolutni kategoriji članov in članic pa bodo prejeli tudi pokale.

Več informacij najdete na www.pomurski-pokal.com, na www.zkts-ms.si/

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.