https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Delodajalci v Pomurju zaposlijo nastavljavce strojev za brizganje plastike, upravljavce strojev za vrtanje

25.05.2016 ob 9:30  

Tudi ta teden smo preverili in izbrali nabor najbolj zanimivih poklicev, ki se ta teden iščejo na Zavodu za zaposlovanje v pomurski regiji.

Zdravstveni dom Murska Sobota za določen čas 12 mesecev zaposli delovnega terapevta m/ž. Drugi pogoji: poznavanje zakona o pacientovih pravicah, odgovoren odnos do dela. Kandidati naj vlogo z dokazili o izpolnjevanju pogojev in opisom delovnih izkušenj pošljejo pisno na naslov: Zdravstveni dom Murska Sobota, Grajska ulica 24 9000 Murska Sobota (kadrovska služba) s pripisom: »PDM - DELOVNI TERAPEVT« do 29.5.2016.

Triemes, trgovina, gostinstvo in ostale storitve d.o.o. iz Nemčavec rabi dostavljavca hrane m/ž. Nudijo zaposlitev za skrajšan delovni čas: 20 ur na teden za nedoločen čas. Na delovno mesto se lahko prijavite do 31.5.2016.

Mengrad gradbeništvo, Klemen Mencigar s.p. iz Fikšinec zaposli gradbenega tehnika m/ž. Zahtevajo 3 leta delovnih izkušenj. Nudijo zaposlitev s polnim delovnim časom za določen čas, 9 mesecev. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 7.6.2016.

MF Mizarstvo Filipič Miran Filipič s.p. zaposlitev nudi inženirju lesarstva ali diplomiranemu inženirju lesarska - m/ž. Pravi kandidat ste, če imate 5 let delovnih izkušenj in visokošolsko 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja) izobrazbo. Prav tako je obvezno znanje nemškega jezika. Trajanje zaposlitve je določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 12.6.2016. Prav tako zaposlijo ličarja m/ž. Trajanje zaposlitve je za določen čas 12 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 12.6.2016. Poleg tega imajo prosti 2 delovni mesti za mizarja m/ž. Trajanje zaposlitve je za določen čas 12 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 12.6.2016.

Čista narava, javno komunalno podjetje d.o.o. iz Tešanovec zaposli 3 komunalne delavce m/ž. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 27.5.2016.

HG-ING, podjetje za inženiring, storitve in trgovino, d.o.o. iz Beltinec zaposli monterja kovinskih konstrukcij m/ž. Delo poteka v Nemčiji. Drugi pogoji: delo na višini, znanje nemščine je prednost, pripravljenost na odsotnost od doma. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 26.5.2016.

Odelo Slovenija, podjetje za razvoj, proizvodnjo in trženje avtomobilskih delov, d.o.o. v Gornji Radgoni zaposli 3 nastavljavce strojev za brizganje plastike m/ž. Pogoj so izkušnje na področju menjave orodij za brizganje plastike. Urnik dela je večizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 31.5.2016.

Pošta Slovenije d.o.o.; Pošta Slovenije zaposli 2 pismonoša m/ž. Za delovno mesto je zahtevana nižja poklicna izobrazba (poštni manipulant) oz. drug ustrezen poklic. S kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas, s poskusnim delom. Izbrani kandidat bo moral v postopku zaposlitve predložiti potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da ni v kazenskem postopku. Upoštevane bodo samo prošnje prispele izključno po pošti na naslov: POŠTA SLOVENIJE, d. o. o., ODDELEK ZA KADROVSKE ZADEVE, PARTIZANSKA C. 54, 2000 MARIBOR do 28.5.2016. V prošnji obvezno navedite na katero delovno mesto se prijavljate in priložite dokazilo o pridobljeni izobrazbi.

Bencinski servis Črnci, Stanislav Vrabelj s.p. nudi zaposlitev pralcu avtomobilov v avtopralnici na bencinskem servisu Martjanci- m/ž. Zaposlitev nudi za skrajšan delovni čas: 20 ur na teden, prijavite pa se lahko z vlogo po e-pošti le še danes 25.5.2016.

F.V.-Šnajc, trgovsko-storitveno podjetje, export-import, Tešanovci d.o.o. iz Tešanovec išče prodajalca na stojnici m/ž. Trajanje zaposlitve je za določen čas, 3 mesece. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 29.5.2016.

Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer d.o.o. zaposli reševalca iz vode m/ž. Trajanje zaposlitve je za določen čas oz. do 15.9.2016, sezonsko pogojeno. Pričakujejo:  izkušnje s podobnimi deli; veljavno licenco za reševalca iz vode; najmanj zaključena srednješolska izobrazba;  vozniški izpit B kategorije; natančnost, odgovornost, zanesljivost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 27.5.2016.

Center za socialno delo Murska Sobota zaposli strokovnega delavca za javna pooblastila m/ž. Pogoji: Opravljen strokovni izpit iz področja socialnega varstva opravljen strokovni izpit iz splošnega upravnega postopka. Delovno razmerje se sklepa za določen čas nadomeščanja javne uslužbenke, in sicer za čas trajanja materinskega dopusta tj, od 10.6.2016 do 22.9.2016. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 27.5.2016.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o. išče 3 upravljavce strojev za geomehansko in strukturno vrtanje - Murska Sobota - m/ž. Prijave z vašimi kontakti (tel. številka, elektronski naslov) in opisom dosedanjih izkušenj, sprejemajo do 31.5.2016 na naslov: Trenkwalder, d.o.o., Slovenska ulica 17, 2000 Maribor, ali na elektronskem naslovu: prijava@trenkwalder.com.

Mestna občina Murska Sobota zaposli višjega svetovalca (za prostor in okolje) - m/ž. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, zahtevajo pa 5 let delovnih izkušenj. Drugi pogoji so: znanje uradnega jezika, državljanstvo Republike Slovenije, opravljen strokovni izpita iz upr. postopka, opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, ne sme biti pravnomočno obsojen. Celotno besedilo javnega natečaja je objavljeno na spletni strani MOMS-www.murska-sobota.si. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 27.5.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.05.2016 ob 13:30 đagodaš gost

      Ges bi za šenki obiral đagode samo ka do gospoda bole bogata ge se moren javiti ?

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.