https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Vrtcu Beltinci ugotavljajo - V našen kraji je lipou

Beltinci, 27.05.2016 ob 14:00  

V Vrtcu Beltinci so pripravili razstavo v sklopu projekta »Turizem in vrtec – Z igro do prvih turističnih korakov«, ki ga razpisuje Turistična zveza Slovenije. Razstavo z naslovom »V našen kraji je lipou« si lahko ogledate v Spar centru v Beltincih. Razstava bo na ogled vse do 3. junija 2016.

 

V Vrtcu Beltinci so dejavnosti v sklopu projekta »Turizem in vrtec – Z igro do prvih turističnih korakov« poimenovali »V našen kraji je lipou«. V projektu so sodelovali trije oddelki 2. starostnega obdobja iz enote Bibe Beltinci in en oddelek 2. starostnega obdobja iz enote Sonček Dokležovje.

Koordinatorka projekta je bila vzgojiteljica Cecilija Opaka. Izvajali so številne dejavnosti preko katerih so otroci spoznavali značilnosti lokalnega okolja, vasi iz katerih prihajajo in znamenitosti krajev, ki so zanimive tudi za druge obiskovalce.

Namen projekta je bil dopolniti prioritetno nalogo vrtca – Spoznavanje in ohranjanje kulturne dediščine, seznanjanje z otrokovo bližnjo okolico in njenim spreminjanjem skozi zgodovinski čas. V ta namen so organizirali pohode, gibanje v naravi, druženje s starši in starimi starši ter predstavniki različnih društev in inštitucij.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija