https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Mura premagala Črenšovce

Črenšovci, 31.5.2016  

V Črenšovcih sta se, v 26. krogu 3.SNL vzhod, pred okoli 200 gledalci pomerila Črenšovci in Mura. Gostje iz Murske Sobote so domov odšli z novimi tremi točkami in končnim 3. mestom na lestvici, domači Črenšovci pa se poslavljajo od 3. lige in bodo prihodnjo sezono nastopali v 1.MNL Lendava.

Črenšovci - Mura 0:2 (0:2)

0:1 - Kozar (14. min - 11m), 0:2 - Kozar (29.min)


Črenšovci: Miholič, Hozjan, Kramar, Dražnik, Tivadar, M. Tompa, Törnar, Tudjan (od 32. N. Horvat), Vuk (od 85. Korenč), R. Tompa in T. Horvat.

Mura: Cipot, Celec, Pucko, Nemec (od 53. Kotnik), Kisilak (od 66. Slana), Kozar, Potrč, Toth (od 78. N. Tompa), Legen, Atanasov in Šeruga.

Glavni sodnik: Marko Lacković.

 

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.