https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: GMT Bogojina postala prvak MNZ Murska Sobota

ŠRC Trate, 1.6.2016  

V derbiju kola I. MNZ Murska Sobota je Bogojina v gosteh premagala Radgono in postala en krog pred koncem prvenstva prvak lige.

ŠNK RADGONA : GMT BOGOJINA 0:2 (0:1)

Strelci: 0:1 Ivanič (44. min) 0:2 Ošlaj (79. min)

 

ŠNK Radgona: Starovasnik, Merdaus, Štrakl (od 7. Hajdinjak), Sovec (od 89. Haljil), Klobasa, Krajnc, Kaučič (od 54. Kozar), Porš, Kocet (od 79. Kolarič), Karba, Uhan

GMT Bogojina: Špilak, Horvat, Ošlaj, Rac, Gregorec, Vogrin, Ivanič, Vogrinčič, Mi. Legenič (od 89. Ma. Legenič), Kosi Lovrenčec, Kalman (od 89. Cor)

 

V predzadnjem krogu I. MNZ Murska Sobota sta se pomerili domača Radgona in gostujoča Bogojina. Srečanje je odločalo, ali si bo Bogojina z zmago priborila prvo mesto in s tem vstop v 3. SNL-vzhod, medtem ko bi zmaga domačinov ali pa neodločeni rezultat zmagovalca odločil v zadnjem krogu.

Bogojina je odigrala tekmo odločno in si v prvem polčasu priigrala nekaj priložnosti. V 44. minuti srečanja je rahlo terensko premoč kronal z zadetkom Mihael Ivanič. V drugem polčasu so Radgončani prevzeli nadzor nad srečanjem in si priigrali priložnosti, vendar neučinkovitost in odličen vratar Bogojine Špilak sta jih spravljala v obup.

Zmagovalec je bil dokočno odločen v 79. minuti srečanja, ko je po hitrem protinapadu zadel Ošlaj in Bogojini prinesel naslov prvaka v I. Medobčinski ligi Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2016 ob 7:42 gost

      Imajo ambicije za 3. ligo?? Bo navsezadnje kljub temu porazu radgona šla v 3. ligo zaradi financ

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.06.2016 ob 10:11 gost

      Ma mučke takšne i ovakve ograček liga

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.06.2016 ob 10:20 gost

      BOGOJINA IN ČARDA dva kluba iz ene občine v tretji ligi je prevelik zalogaj. Še posebej ka v nobeni vasi ni kakšnega močnega privatnika

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.06.2016 ob 12:00 feri gost

      neven naši v bogojini pravijo ka nedo šli v 3.ligo ,finančne težave, radgona pa bi te rada šla ka oni z pejnezami nemajo težave pa rejsan znan za par tekem ka so bile nastavlene ,tu bi mogo nikak ukrepat,,,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.06.2016 ob 15:01 gost

      Kak Radgona, pa Slatina je pred njimi pa oni tudi hočejo v tretjo ligo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.06.2016 ob 20:20 gost

      Tudi Goričanka je pred njimi, če lahko igrata Tromejnik in Grad v 3. ligi, potem bo najbrž tudi Rogaševska občina, ki je večja in bogatejša lahko financirala svoj klub.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.06.2016 ob 22:51 bogojančan gost

      Bogojina si je zaslužila naslov zatou ka majo izkušnje pa mlade igralce.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.06.2016 ob 12:13 dedek gost

      Zaslužila si je ,tu ni kaj dodati ,dokler bo predsednik kluba lahko dobil denar za igralce (GMT in privatniki) .Vsi v prekmurju vedo ,da je pol ekipe igralo samo tam ,kjer je bil denar .Saj niso slabi igralci ,vendar jim je na prvem mestu denar ,čeprav vsi govoriji , da igrajo za potne stroške ....(če verjameš) .Potrebno jim je čestitat , lahko pa bi več izkoristili mlade igralce ,res je kar pravi bogojančan , da imajo izkušnje in mlade igralce , vendar ti mladi igralci ponavadi sedijo po cele tekme ...brez teh pa ni prihodnosti ....Če se kdo spomni od starejših , že je minilo ,kar nekaj časa od tega ...Bratonci so igrali v tretji ligi imeli večino najboljših iz okoliških vasi , domači fantje pa so igrali po sosednjih klubih ....Denarja je zmanjkalo in kje so sedaj Bratonci...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.