https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Veliki Juventus bo poleti iskal talente v majhni Bogojini

Bogojina, 2.6.2016  

Aktualni italijanski prvaki bodo ponudili možnost dokazovanja otrokom od 6. do 17. leta.


Družina italijanskega nogometnega velikana je iz dneva v dan večja, v letošnjem letu pa se je na velikem Juventusovem zemljevidu znašla tudi majhna prekmurska vas Bogojina. Otroci od 6. do 17. leta bodo tako med 1. in 6. avgustom dobili priložnost, da pokažejo svoj talent. Treningi bodo potekali dvakrat dnevno pod nadzorom strokovnega osebja iz Italije.

»Juventusov kamp lahko pomeni dober pričetek za nadaljnjo profesionalno pot najbolj talentiranih. V dogovarjanju je že naslednji korak, in sicer prehod v akademijo ter stalno prisotnost Juventosove akademije v naših krajih,« pojasnjuje Tomaž Gregorec, sekretar Športnega društva Bogojina. Italijanski trenerji bodo na kampu med drugim izbrali enega od udeležencev, ki se bo nato udeležili Juventusovega tabora v tujini. 

Pripravljajo presenečenje

Do srečanja z ekipo, ki je zadolžena za Juventusove kampe na Balkanu, je prišlo na poslovnem srečanju, kjer je bilo govora o drugih temah. »Čisto slučajno pa je prišlo do vprašanja o interesu organiziranja Juventusovega kampa Sloveniji,« dodaja Gregorec, ki upa na prijave iz tujine in obljublja presenečenje.

Ponuditi priložnost tudi socialno šibkim

Za vse, ki se bodo tabora udeležili od drugod, imajo pripravljene namestitvene aranžmaje. »Ker se zavedamo, da predstavlja cena za našo regijo nekaterim družinam velik zalogaj, bomo poskrbeli tudi za socialno noto, zato že aktivno iščemo sponzorje, ki bi finančno podprli udeležbo teh otrok.«

Organizatorji obljubljajo, da bodo otrokom ponujeni vrhunski pogoji za trening, prav tako bodo poskrbeli za zanimiv program med treningoma. Vsak otrok, ki se bo vpisal na kamp, bo v trajno uporabo dobil tudi originalno Juventusovo opremo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2016 ob 16:07 ms gost

      ha,ha v Bogojini do iskali talente v čem pitju šmarjole ? Ka lidem že ta mala vročina prišla do živega ka pijšejo takše somarije ?

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2016 ob 19:20 Pfg gost

      Samo iz naslova se vidi ka se clanek ne splaca prebrati. KA BLUZITE:)

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.06.2016 ob 21:03 bg navijač gost

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.06.2016 ob 22:23 forza bogojina gost

      najbolj pametno bi bilo počakati, ka de se iz tega izcimilo in potem ali pohvaliti prizadevanja nej pa nekaj na zalogo obsojati in jemati voljo še tem redkim, ki še vstrajajo pri napredku.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.06.2016 ob 23:09 murinjo gost

      Pogba v MURI, Juve v Bogojini, Barcelona v Žitkovcaj, dober nous man, Slovenija čudežna dežela !

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.06.2016 ob 10:28 gost

      Pa jebemo pa ka rejsan znamo šinfati??? Pa če si nemre vsaki privoščiti je tou dobro. Tou je prestiž pa naj ga svojoj deci privoščijo tisti ka lejko. Ge bi tudi pa nemren... san pa veseli ka se dogaja

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.06.2016 ob 13:20 gost

      Šalabajzere kere šinfate vam želim še ogromno mokrih noči pred compom. Bravo Bogojina, ka si to upa organizirate!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.06.2016 ob 18:09 markizo gost

      ge su najšli Bogojino, majko moja milo, lejko su se prejk Bükovnice ta pelali, da so na jezeri ribe lovijli. Bravo Bogojina, tak se dela,nej kak profiji v Sloveniji.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.06.2016 ob 18:23 gost

      kr neki... hahaha...

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.06.2016 ob 11:35 gost

      kaj se toliko ven mečete v toj maloj Bogojine drugo nemate kok brezje okrok igrišča.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.