https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Borejcem pripadla dvojna krona v Ravenski ligi

Kupšinci, 13.6.2016  

Soboto in nedeljo je potekal zaključni turnir Ravenske lige v Kupšincih. Letos so se dvojne krone veselili v Borejcih.

V Kupšincih je potekal zaključni vsakoletni pokalni turnir Ravenske lige v malem nogometu. Tudi tokrat ni minilo brez napetih in zanimivih nogometnih dvobojev, kjer so mnogokrat odločali kazenski udarci za določitev zmagovalca.

Finalno tekmo sta odigrala KMN Mladinec in KMN Borejci. Veliko bolj so srečo izvali v borejskem taboru, ki so zmagali po končnih 40 minutah napetega finalnega dvoboja 3 proti 2. Ob tem velja omeniti, da so v sobotnem večeru podelili še nagrade za najboljše ob koncu sezone. Najboljši vratar je postal Damjan Bohar. Najboljši strelec je bil Simon Pavel. Nagrado za najboljšega igralca v sezoni je dobil Jernej Varga. Najboljši sodnik v Ravenski ligi je postal Ivan Cener.

Najboljše tri ekipe so dobile tudi pokale za svoje dosežke v prvenstu, ki so ga dosegle ob izteku letošnje sezone. Tretje mesto je osvojila ekipa KMN Sončni park Vivat, drugo mesto ŠD Černelavci in Borejci, ki so drugič zaporedoma slavili naslov prvaka v Ravenski ligi.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2016 ob 23:27 Pato gost

      Haha borejci se enoga si z beltinec pripelajte te mele dva istiva (z&g)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2016 ob 12:03 ravenska gost

      borejci, trenutno brez konkurence v ligi. vprasanje ce se je kera od ekip sposobna zadosti pojacati za naslednjo sezono ka bi konkurerala za vrh.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2016 ob 14:36 gost

      Jao, nekša biciklin ograček brezvezna liga pa takšen halo. Brez veze. Jake igralce.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.06.2016 ob 15:37 gost

      bakovci vas povozijo doj in bi dal prepoved igralcan velikega nogometa špilat keri šče mali nogomet naj špila nej ka nekše kotere pa borejci majo več sreče kak pameti oni naj idejo v pomursko ligo špilat pa te naj so prvaki in še enkrat pravin ka jih bakovci rasturajo borejce to kmečko ligo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.06.2016 ob 10:04 malinogomet gost

      lajko poven ka spremljan neka tej mali nogomet, pa to ka ti pravis neven ce cistak drzij. rejsan ka pri bakovcaj spila najboksi igralec maloga fuzbala prinas, ampak ekipi kak celoti sta si verjetno fest enakovredni mogoce majo celou borejci bokso ekipo kar se tice vseh igralcov pa tudi sirino ekipe. bi pa bilou to fejst zanimivo poglednoti kak bi se koncala tekma bakovci-borejci. mogouce de ze prilika na turniri za prvaka pomurja v melincaj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.06.2016 ob 14:31 gost

      kda de pa te turnir v melincaj za prvaka pomurja zna što datum

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.06.2016 ob 21:18 gost

        v soboto 25.6. nastooile bi pa naj ekipe: petrovci, pecarovci, krupluvnik, borejci, bakovci, filovci, lomanose pa se en s krizevskoljutomerske lige

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.