https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Občina Lendava sprejela odličnjake

Lendava, 14.06.2016 ob 16:00  

Včeraj je župan Anton Balažek v dvorani Mestne hiše v Lendavi sprejel najbolj uspešne učence osnovne in glasbene šole. Sprejema sta se udeležila tudi nagrajenca Pomurske izobraževalne fundacije za najboljše magistrsko delo in sicer Vito Šimonka in Atilla Pisnjak.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2016 ob 10:12 Stewen gost

      STANKEC SE JE SPET SLIKAL - "Madžarski" podžupan Horvath se ne "lepi" k županu Balažeku, drugače je s "slovenskim" podžupanom Stankecom, ki očitno nima dela v Ekoparku, zato je često tudi tam, kjer ga ne bi bilo treba. Tak "primer" je sprejem za uspešne učence. Ni mu bilo dovolj, da so ga slikali v sprejemnem prostoru (skupaj z županom), šel je ven in se slikal še "po gasilsko". Tolažba nam oporečnikom: vse bolj se bliža dan (volitve), ko bo konec slikanja. Konec pa bo tudi visokih županskih in podžupandkih plač.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.