https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Klemen Podgorelec in Peter Pavlinjek ugnala močno konkurenco v Beogradu

Beograd, 16.6.2016  

V Beogradu je potekal rokoborski turnir President Cup Beograd 2016, kjer so se zopet zelo uspešno odrezali tudi murskosoboški rokoborci.

Na tekmovanju je nastopilo 380 tekmovalcev iz 15 držav. Med njimi sta se odlično odrezala Klemen Podgorelec (nad 73 kilogramov) in Peter Pavlinjek (do 35 kilogramov), ki sta oba slavila v svoji kategoriji. Zelo uspešno so nastopali tudi ostali člani Rokoborskega kluba Sobota, saj sta Nik Bedok (45 kilogramov) in Denis Kočar (58 kilogramov) osvojila bronasto medaljo.

Foto: Rokoborba Murska Sobota

Več fotografij v spodnji galeriji..

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.