https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zaposlovanje v Pomurju: potegujte se za delovna mesta na Pošti Slovenije in Občini Lendava

15.06.2016 ob 9:30  

Iščejo se pismonoše, socialni oskrbovalci, vodij pisarn ter preostala prosta delovna mesta, ki jih ponuja Zavod za zaposlovanje v Republiki Sloveniji na območju Pomurja.

 

 Mario Kurtovič- nosilec dopolnilne dejavnosti išče delavca v sadovnjaku. Delo se bo opravljalo za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 24.6.2016.

Trgovinske storitve Zlata-Shop, Zlata Sever s.p. ponuja delovno mesto frizerja. Delo se bo opravljalo za nedoločen čas za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 1.7.2016.

Zdravstveni dom Lendava išče višjega strokovnega sodelavca v splošnih službah. Delo se bo opravljalo za nedoločen čas za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 20.6.2016.

Dvojezična osnovna šola Dobrovnik išče knjižničarja in učitelja razrednega pouka z dopolnjevanjem obveze z gospodinjstvom in kot učitelj za individualno pomoč. Delo se bo opravljalo za nedoločen čas za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 20.6.2016.

IR CARBON, gradbeništvo in zastopanje d.o.o. išče komercialista. Delo se bo opravljalo za nedoločen čas za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 23.6.2016.

Občina Kuzma išče komunalnega delavca. Delo se bo opravljalo za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 20.6.2016.

Vgradnja stavbnega pohištva Zlatko Kuzmič, s.p. išče montera stavbnega pohištva. Delo se bo opravljalo za nedoločen čas za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 19.6.2016.

Pošta Slovenija ponuja dve prosti delovni mesti za pismonošo. Delo se bo opravljalo za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 21.6.2016.

ELTI-ELEKTRONIKA, TELEKOMUNIKACIJE IN INŽENIRING D.O.O. ponuja prosto delovno mesto za pomočnika vodje galvanike. Delo se bo opravljalo za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 20.6.2016.

DOMANIA, Zavod za dnevno varstvo starejših in pomoč na domu v Puconcih išče socialnega oskrbovalca. Delo se bo opravljalo za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas.

Lentherm-invest vodenje, trženje in proizvodnja, d.o.o. išče sodelavca za kadrovske zadeve. Delo se bo opravljalo za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 30.6.2016.

Občina Lendava išče vodjo pisarne. Delo se bo opravljalo za nedoločen čas za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 20.6.2016.

Slavič Marko- nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji išče upravljalca strojev. Delo se bo opravljalo za določen čas šestih mesecev za skrajšani delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 22.6.2016.

Preostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2016 ob 11:55 delavec gost

      Delo v sadovnjaku .Po deset dvanajst vör za 500 € in prevoz na svoje stroške verjetno

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2016 ob 11:57 77 gost

      Zavod za zaposlovanje,jaz nimam v teh podjetjih,očeta ne matere ne brata ne sestre ne strica ne tete itd...... da bi dobil službo.Politike pa mrzim da bi dobil službo ali delo v tej izropani državi.Marš v p.m.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2016 ob 14:29 Del R gost

      Potegujte se za to kdo bo izrekel najbolj modro misel.p

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.06.2016 ob 19:55 hotiza gost

      Občina Lendava išče vodjo pisarne .Mislim ka že imajo osebo ki bo v pisarni sigurno kakšna rodbina od Šerifa ka jih bo še več

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.06.2016 ob 21:22 dolina prekmurska gost

      gost 77, tako je, banda od bande, visokošolani dobijo posel, ki bi ga moral osnovnošolec. Vse to podpirajo tajkunski lopovi firm, politični drekači pa to dovolijo in se hvalijo, da se brezposelnost zmanjšuje. Učena elita z prepisanimi diplomami pa opravlja tista dela iz katerih so se norčevali, ko so šli študirat, maš prav -vsi u p.... m... !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.06.2016 ob 21:30 iskalec zaposlitve gost

      pijtau bi naš dragi zavodek za zaposliti, nemate kakšuga mesteca pri vas, ka bi si jes tudi kakši evro zaslujžo, pa kaj se malo vo naspau. Pri vas je bar mir, ka si človik lejku malo počijne.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.