https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Valentine nasledil Opec Vöröševo na čelu NG SLS

15.06.2016 ob 12:45  

Minuli vikend se je uspešno zaključil statutarni in volilni kongres NG SLS. Daniel Valentine je novi predsednik Nove generacije, podmladka Slovenske ljudske stranke. Valentine je nasledil dosedanjo predsednico NG SLS Jasmino Opec Vöröš, sicer tudi nekdanjo mlado poslanko SLS.

V Novi generaciji, podmladku Slovenske ljudske stranke, so minulo soboto v Ljubljani na VII. rednem kongresu izvolili novo vodstvo. Novi predsednik je postal Daniel Valentine, vrsto let aktiven član podmladka, podiplomski študent ekonomije, v prostem času pa aktiven prostovoljec in gasilec, prihaja iz Ljubljane. Za nove podpredsednike NG SLS  so bili izvoljeni: Jaka Debeljak iz Sodražice, Natalija Purgaj iz Ljutomera ter Nejc Zadravec iz Murske Sobote.

Na kongresu so imeli številne goste, tako iz SLS – predsednik SLS mag. Marko Zidanšek, ki je poudaril pomen mladih tako za SLS z besedami: »Z vami želim zmagovati!« kot za boljšo prihodnost naše družbe, in evropski poslanec Franc Bogovič (SLS/EPP), ki je predstavil štiri ključne izzive za prihodnost EU ter mladim položil na srce, da so mladi naša skupna prihodnost, tako iz Slovenije (iz podmladkov drugih političnih strank ter mladinskih organizacij …) kot iz tujine.

Skozi celoten kongres so zavzeto in pridno delali ter odločali o njihovih aktivnostih, delovanju v prihodnje. Za še boljše delovanje Nove generacije, podmladka Slovenske ljudske stranke, so izvedli še nekaj popravkov njihovega Statuta. Sprejeli so tudi resolucijo, ki sporoča vsem našim politikom, ki nas vodijo v propad, da »Mladi hočemo delati, nočemo socialne pomoči!« Za vsakega, ki želi delati, mora biti na voljo delovno mesto. »Nova generacija SLS ne bo nikoli, nikdar in še takrat ne dovolila, da se zanemarja slehernega človeka,« je stališče novega vodstva podmladka SLS.

Jasmina Opec Vöröš je v zadnjem govoru kot predsednica Nove generacije SLS poudarila pomen močne ekipe, ki ji je vedno stala ob strani in s katero je lahko dosegla vse uspehe.

Foto: Facebook Nova generacija SLS

Novi predsednik Daniel Valentine je v svojem govoru na kongresu poudaril, da je prva naloga novega vodstva Nove generacije SLS krepitev narodne zavesti in okrepiti v slehernem Slovencu občutek ljubezni do domovine. Dodal je, da ko bodo to dvoje storili, bodo šele lahko njihovim državljanom zagotovili boljše pogoje za življenje in omogočili dostojno bivanje.

Novo izvoljeni predsednik je svoj govor zaključil z besedami, da je prepričan, da bo v naslednjih 25-ih letih naša domovina postala kraj, kjer bodo ljudje radi živeli in mladi imeli dovolj potenciala za rast in razvoj. Pri gradnji take države bodo aktivno sodelovali tudi člani Nove generacije, ki so pripravljeni v naslednjih letih prevzeti ključna mesta v naši državi. To je njihova odgovornost do njihovih prednikov. In njihova odgovornost do njihovih bodočih generacij, je zaključil Valetine.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2016 ob 13:37 77 gost

      Za mene so politiki isto kot drek na cesti,politiki so isti,kot svinje vse povsod pustijo svoj drek.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2016 ob 14:12 gost

      Gost 77 tij kreten si svinja in drek ! Te ljudi pa pusti na miru !

      0 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2016 ob 19:04 gost

      Ka je zgornji? Najšo si se med drekon?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.06.2016 ob 21:16 - gost

      Joj ,joj če se spomnim kak je Bogovič pred volitvami ugurke talal lidje pa so vse penavi bilij od veselja .Samo se sloikajo isto kak " povezani "

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.06.2016 ob 22:15 Stewen gost

      NA KAJ JE MISLILA JASMINA, KO JE OMENILA VELIKE USPEHE? GORIČANCI, POMAGAJTE!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.06.2016 ob 23:46 D.D gost

      to ni bilo podobno volitvam ! jasmina jih je lepo nastavla na položaje svoje prijatle oz privržence!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.