https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pripravlja se pestro dogajanje v Naši Poljani

Velika Polana, 21.06.2016 ob 13:00  

Člani kulturnega društva Miško Kranjec Velika Polana pripravljajo skupaj z oktetom Belmura, Javnim skladom za ljubiteljske dejavnosti, Občino Velika Polana in Občino Črenšovci letos tridnevno že trinajsto prireditev »Naša Poljana«. Prireditve bodo potekale od 24. junija pa vse do 26. junija 2016 v parku dežele štorkelj in v plesni dvorani na OŠ Miška Kranjca v Veliki Polani.

 

V sklopu prireditev so v preteklih letih pripravili številne kulturne, folklorne, glasbene in druge umetniške nastope. V goste so povabili številna društva, ki so se predstavila na odru v Veliki Polani.

Organizatorji v petek pripravljajo Poljanski večer z oktetom Belmura in tamburaškim orkestrom iz Senožetov, s katerimi je Občina Velika Polana pobratena.

V soboto pripravljajo v sklopu Poljanskih meglic folklorno – plesno delavnico za otroke in za vodje folklornih skupin z naslovom »Stara mati dober den«.

V nedeljo bo ob 15. uri potekala osrednja prireditev z naslovom »Kak je inda fajn bilou – inda smo tak delali, te pa veselo zaplesali«. Na prireditvi bodo sodelovale folklorne skupine in tamburaška skupina iz Hrvaške. Rdeča nit letošnjega dogodka bodo ljudski običaji in pesmi ob raznih domačih opravilih. Pridružili pa se jim bodo še Polanski pücki.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2016 ob 18:41 kulturnik gost

      VIJ VSI ste lejku radi , ka mate med seboj gospo Magdič . Če nje nebi bilo., vsega tega toliko nebi bilo ! Lejko jo NA RIJTI kušnete !!!

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2016 ob 23:01 Kloturnik gost

      Borut,tau si tij?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.06.2016 ob 18:06 kul. gost

      Boru ima najbrž vas rad ! Resnica včasih tudi boli !

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.