https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Tretji spomladanski poraz Nafte, zmaga Mura 05

12.3.2011  

V 22. krogu prve lige je Nafta še tretjič  v spomladanskem delu izgubila, boljši s 3:2 so bili Domžalčani. Nasprotno pa je v Slovenskih Konjicah Mura 05 proti Dravinji z 1:0 prišla do prve spomladanske zmage.

Nafta : Domžale 2:3 (1:2)

Strelci: 0:1 Juninho (14.), 1:1 Vinko (18.), 1:2 Vuk (42.), 2:2 Jovanović (65.), 2:3 Juninho (73.).

Čeprav so tekme Lendavčanov v pripravljalnem obdobju kljub težkemu finančnemu položaju in po številnih kadrovskih spremembah kazale, da si lahko obetamo dobre rezultate Nafte v spomlanskem delu prvenstva, pa za zdaj temu ni videti tako. Po porazu s Primorjem in Olimpijo so danes izgubili še proti Domžalam. Čeprav so se dvakrat po zaostanku varovanci Damirja Roba uspeli vrniti, so na koncu znova izgubili. Nova ničla pomeni padec na sedmo mesto, priložnost za nove točke pa bodo imeli že prihodnji teden. V sredo jih čaka gostovanje pri vodilnem Mariboru, v soboto pa bodo v Lendavi gostili kranjski Triglav.

Nafta: Jozić, Matjašec, Lazić, Levačič (od 71. Prašnikar), Balažic, Lesjak, Vaš, Vöröš (od 31. Tomažič-Šeruga), Dvorančič (od 58. Jovanović), Ibraimi in Vinko.

Domžale: Brljak, Topić, Elsner, Zec, Apatič, Teinović, Brezovački, Seferović (od 69. Drevenšek), Vuk, Pekič (od 74. Smukavec) in Juninho.

 

Dravinja : Mura 05 0:1 (0:0)

Strelec: 0:1 Sprečo (55.).

 Po porazu proti Dobu je Mura 05 še drugič zapored v spomladanskem delu prvenstva igrala v gosteh. Tokrat v Slovenskih Konjicah pri Dravinji in tokrat bolj uspešno. Zmago murskosoboškemu drugoligašu je v 55. minuti tekme zagotovil posojen igralec Maribora Armend Sprečo. Mura 05 trenutno zaseda peto mesto, v naslednjem krogu v nedeljo pa bo na Fazaneriji gostila ptujsko Dravo.

Dravinja: Kotnik, G. Grašič (od 46. A. Grašič), Močič, Hankič, Gašparič, Hvalec, Rošer, Ribič, Vodopivec, Agič (od 63. Lazarević) in Štante.

Mura 05: Luk, Kous, Maruško, Rogač, Ošlaj, E. Janža, Horvat, Bohar, Lotrič (od 76. Gruškovnjak), J. Janža in Sprečo (od 84. Bencak).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. murazavedno
      13.03.2011 ob 12:52 murazavedno

      haha mađžare idejo v 2 ligo ,mura pa v prvo ,vsi na tekmo drujge keden prote drave!!!BGMS

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. agrotron
      13.03.2011 ob 14:09 agrotron

      Dvanajst tekem brez zmage!! Rob, že pred sedmimi kolami bi morao oditi. Kje ti je zdaj tvoja Evro-pro licenca, kje ti je morala, da še naprej delaš norosti in zafrkavaš ljudi(gledalce) s svojimi Prašnikari, Ibrahimiji a da od Lazića sploh ne govorimo.Golman Jozić pa razen velikosti, kvaliteto ima za tretjo ligo vprašanje kdo ti plačuje da lejko brani. Vprašaj se kdo ti bo igral v drugi ligi naslednje leto.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. wendy
      13.03.2011 ob 17:21 wendy

      bravo Domžale! :D Mura odlično!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. prekmurjerepublika
      13.03.2011 ob 17:39 prekmurjerepublika

      tou, ka nafta ide v 2. ligo je že en čas znano, vsen keri se vsaj malo spoznajo na fusbal!! mura pa fajn ka zmagala, še lepše pa de ka tude v nedelo dravo ruknemo, ker te mo meli še eno tekmo takoj za dravo na fazaneriji (ker mo med 5 najbokšimi, po 18 kolaj, in tu se na novo pari oblikujejo za zadnjo tretjino prvenstva, in vse ekipe ka do met 5 do mele prvo tekmo zadnje tretjine prvenstva doma :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.