https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Po frizerski pribor kar v frizerski salon

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, šest kaznivih dejanj, trinajst kršitev javnega reda in miru, tri poškodovanja vozil na parkirnih prostorih, štiri primere povoženja divjadi, štiri požare in pridržali dva kršitelja.

Na področju kriminalitete so v Šratovcih obravnavali vlom v frizerski salon, od koder je neznanec odtujil več frizerskega pribora. V Apačah je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder je neznanec odtujil nekaj denarja. V Dobrovniku je bila izvršena tatvina lesenega koluta z 280 metri kabla. Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje ogrožanje varnosti, lendavski  kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, ljutomerski pa poškodovanje tuje stvari.

Obravnavani so bili štirje požari. V Gerlincih je zagorelo na lesenem gospodarskem poslopju, požar so pogasili gasilci, policisti pa vzrok požara še ugotavljajo. V Stanjevcih, Vratjem vrhu in Budincih pa so bili obravnavani travniški požari.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat na javnem kraju in šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med Lendavo in Ihovo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.