https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prihodnji teden bogato športno in zabavno dogajanje v Melincih

Melinci, 22.06.2016 ob 8:00  

V ponedeljek se prične Pomurski športni festival, ki bo letos ponujal kar tri glavne športne atrakcije in trije koncertne dneve, vse brez vstopnine.

Po lanskem prvem in zelo uspešnem letos ŠD Meteor Melinci spet pripravlja Pomurski športni festival. Teden dni trajajoč največji športni dogodek v Pomurju bo v športnem parku Melinci potekal od 27. junija do 3. julija.

Organizatorji obljubljajo tri glavne športne atrakcije: človeški namizni nogomet v ponedeljek, sumo nogomet v sredo in nogometni biljard v četrtek. Nogomet v različnih oblikah, turnirji v odbojki, košarki in javna sparinga Športno festivalsko dogajanje se bo prvega dne začelo z nogometnim turnirjem za mlajše selekcije in turnirjem v odbojki na mivki za mešane trojke. V torek bodo na vrsti nogometni turnir na milnici, turnir v odbojki na mivki za moške dvojice, med dvema ognjema in veteranski nogometni turnir.



Tretji dan bosta potekala tudi košarkarski turnir in turnir v odbojki na mivki za ženske dvojice. Istega dne pa bodo trije judo klubi predstavili judo, predstavitvi bo sledilo še tekmovanje. V četrtek se bomo razgibali ob plesnih ritmih Plesne šole Zeko. Petkovo dogajanje med drugim posvečajo dobrodelni nogometni tekmi, v kateri se bosta pomerili reprezentanci MNZ MS in MNZ Lendava. Zbrana prostovoljna sredstva in pakete pomoči bodo podarili Anini zvezdici Pomurje.

Sobota je med drugim rezervirana za Pomurski javni sparing v boksu in kickboksu, odvilo se bo še tekmovanje v strelstvu. Pripravljajo tudi pohod generacij. V sklopu zadnjega festivalskega dne bodo proslavili 40-letnico športnega društva. A to ni vse. V četrtek, 30. junija, se bo odvijalo 26. tradicionalno streljanje penalov, v soboto pa 26. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu.

Letos kar pet nastopajočih glasbenikov

V petek, 1. julija, se bo zvečer začel prvi izmed letos kar treh koncertnih dni. Nastopili bodo Poskočni muzikanti in Ivan Zak. V soboto zvečer bodo na oder stopili Mladi Pomurci. V nedeljo, 3. julija, pa bodo za nepozabni zaključek festivala poskrbeli člani dveh ansamblov, Ansambla Toneta Rusa in Ansambla Horizont.



Za najmlajše Bumerang Sreče, čarovnik, angleške delavnice Za najmlajše v ponedeljek pripravljajo šport brez meja in angleške delavnice, povabili pa so tudi čarovnika. V četrtek pa bodo najmlajši uživali v vodnih dogodivščinah in ustvarjalnicah.

In še: na velikem platnu bo mogoč ogled nogometnih tekem EURO 2016, na festivalu pa se bodo predstavili tudi ponudniki zdrave športne prehrane. Pred vstopom v poletna meseca se nam torej obeta izjemen in nepozaben športni ter glasbeni Pomurski športni festival.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2016 ob 10:00 šalovci gost

      Ha,ha krofašge do se veselijli .Tej znonkar bojo kroflinge tüde za gesti ?

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.06.2016 ob 11:00 si_malo_malo gost

      gost - šalovci si nevoščljiv da si sposobni napraviti tak veliko in programsko bogato prireditev čez cel teden?

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.06.2016 ob 13:19 pjertoča gost

      krofašge do se šli športa ha,ha rejvežge

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2016 ob 13:22 lipovci gost

      a ge bül ja mince mou

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.06.2016 ob 14:22 kamen gost

      Pozabili ste na vašo tradicionalno igro- metanje s kamni.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.06.2016 ob 16:45 gost

      Zaprite klune ! Te pa tak vsi pridete na prireditev pa te najbole jeli pa pili !

      6 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.06.2016 ob 17:31 gost

      - 16:45 Tan nej varno piti nič ker so pili vodo pa so krofe doubili za to so pa krofašge .Pa kamenje so metali za lidmij in ženili med rodbino

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.06.2016 ob 18:37 - gost

      Rejsan v metanji in zadevanji z kamenjon ste tűdi dali na tekmovalni program ?Mince mou

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.06.2016 ob 19:50 Vidončar gost

      Bravo Melinčarji ! Take prireditve nega daleč naokrog. Tile podtaknjenci ki vas pa malo zezajo , so pa iz takih zaselkov doma kot je vaša meka oziroma še manjših !Skratka za čestitati , če se bo tako izšlo kot lansko leto !!!!

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.06.2016 ob 21:41 gost

      Vsaka cast orgamizatorjem, na celi s Slano, Dugarjem in ostalimi iz Sd meteor Melinci keri so z dnevno nocnega turnira in streljanja penalov napravili velko in zanimivo prireditev. Vsaka cast za pogum. Se vijdimo vsaj na eni ali dveh prireditvah.

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.06.2016 ob 22:47 bistrica gost

      Püjca še mate na Melincaj po ton in metanji kamenja ste rejsan jako prepoznavni .Ha,ha

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.06.2016 ob 16:36 - gost

      Kelko ekip se je že prijavilo tüdi v metanji kamenja ?

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.06.2016 ob 12:23 beltinci gost

      V lüjčanji kamenja do tüdi tekmüvali ker to je zelo stara navada na Melincaj --Krofašaj

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.