https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

BeachVolley Camp Strehovci 2016 - Rekreativni turnir

Kdaj: Sobota, 02.07.2016 ob 7:45

Kje: Strehovci, Strehovci

 

Mladinsko društvo Strehovci vas vabi na 7. turnir odbojke na mivki za pokal Strehovec 2016 in prijetno druženje. Turnir bo potekal v MEŠANIH TROJKAH, po turnirju bo družabno srečanje z glasbo! Zaželeno je, da ekipe s sabo pripeljete spremljevalno skupino. Pripeljite svojo ekipo ali nas pridite pogledat in se zabavajte z nami! Poskrbljeno je za šotor, dobro hrano z žara, hladno osvežilno pijačo, dobro glasbo DJ.a, skupaj z vami bomo ustvarili odlično vzdušje!

TURNIR BO V SOBOTO, 2. 7. 2016 IN BO POPOLNOMA REKREATIVNI TURNIR, S PRAKTIČNIMI NAGRADAMI.

Čas in kraj turnirja: sobota, 2. 7. 2016 s pričetkom ob 8. uri, na igrišču za odbojko na mivki v STREHOVCIH (Strehovci hiš. štev. 1).

Predvideni urnik: potrditev in prihod ekip na dan prireditve do 7.50, ob 8.00 žrebanje in sestanek, ob 8.30 otvoritev in začetek turnirja, po končanem turnirju, predvidoma ob 19.00, sledi razglasitev rezultatov in prijetno druženje.

Prijave ekip: prijave na turnir so možne preko elektronskega naslova leon.casar@gmail.com. Na turnirju bo lahko sodelovalo največ 10 ekip, zato bomo sprejeli le prvih 10 prijavljenih ekip!! PRIJAVA EKIP JE ZAŽELJENA DO PETKA 1. 7. 2016 do 9.00.

Prijavnina: prvi dan 10 EUR na igralca in vsebuje malico in pijačo!

Prijava more vsebovati:

- IME EKIPE - POIMENSKI SEZNAM 4 TEKMOVALCEV + morebitne dodatne rezerve

- VODJO EKIPE, GSM IN E-NALSOV kamor zelite prejeti obvestila

- NAKAZILO NA TRR ALI GOTOVINA

Ko dobimo vašo prijavo, na naš email, vam pošljemo prijavnico za turnir katero izpolnjeno prinesete s sabo na dan turnirja!

Prijave ekip na Leon.Casar@gmx.net

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.