https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: KMN Šalamenci obeležil jubilejnih 30 let

Šalamenci , 2.7.2016  

Klub malega nogometa Šalamenci je ob 30. letnici kluba povabil na osrednjo prireditev. V sklopu večera so izžrebali tudi skupine za nogometni turnir 7. Robijev memorial, sledila pa je zabava s skupino Atlanta in gosti večera skupino Vigor.

Navzoče je najprej pozdravil predsednik KMN Šalamenci Gomboši Jernej, ki je dejal, da so ponosni in srečni, da so tega dne lahko povabili na svečano prireditev kluba, kajti 30 let je jubilej, ki ga ne gre spregledati. V zgodovino njihovega kluba je vtkanih veliko imen, je dodal, in vsa so zelo pomembna. Da pa jim je njihovo trideset let dolgo zgodbo uspelo napisati, za to je zaslužno sodelovanje vseh v vasi in podpora lokalne skupnosti. Zgodba, za katero je prepričan, da ima pred sabo prav tako svetlo prihodnost, kot je bila svetla njena preteklost.

Besedo je predal županu občine Puconci Ludviku Novaku, ki je čestital klubu ob njihovem jubileju in dodal, da so pri KMN Šalamenci v vseh teh letih bili tudi vzponi in padci, a da to zanje ni bila nikakršna ovira. Kar se kaže v tem, da so vedno bili en izmed najboljših klubov v ligi.

V nadaljevanju prireditve je tajnik kluba Goran Gomboši je predstavil kroniko KMN Šalamenci, predsednik KS Šalamenci in TD Šalamenci Danilo Janasik pa je čestital klubi, za katerega je dejal, da je »vedno bil gonilna sila v športu v vasi« in hkrati izrazil upanje, da bodo tudi v prihodnje delovali in sodelovali med seboj in z drugimi tako dobro, kot je to bilo do sedaj.

Tudi predsednik občinske zveze klubov malega nogometa občine Puconci Andrej Bedek je v svojem nagovoru izpostavil dobro sodelovanje med klubom in zvezo in izpostavil številne uspehe KMN Šalamenci. Še najlepše izmed vsega pa je opazovati, koliko podpore klub dobi v vasi, je zaključil in ob tej priložnosti predsedniku kluba izročil zahvalo.

Pred mikrofon so povabili tudi predsednika PGD Šalamenci Darka Gjergeka, ki je čestital vsem bivšim in sedanjim igralcem in vodstvu za odlično delo, ki so ga opravljali oziroma ga opravljajo. Saj če ne bi bilo delo dobro opravljeno v letih nazaj, tudi danes ne bi stvari mogle potekati tako dobro.

Med nagovori je dogajanje obogatil kulturni program, v nadaljevanju večera pa so podelili tudi klubska priznanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2016 ob 9:57 gost

      Ne razmen.... Predsednik občinske zveze maloga nogometa je novinar, kere pijše za Vestnik?? Tej dečko je bil tude v upravnom odbore Mure. Zdaj rejsan še man več vprašanj..

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.07.2016 ob 13:59 gost

        Če iste novinar piše o komunalnoj tožbe, sam pa je bil v upravnom odbore, te je higijena toga pisanja na minimume.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.07.2016 ob 10:07 gost

      je še itak v upravnon odbori mure pa tan drek mejša in dobiva sejnino on samo gleda de bi mavfo z svojim morecom golegom kama je mura prišla

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2016 ob 10:33 gost

      Zanimijvo je zatau njegvo pijsanje, ka se mi vijde, ka nekak z ene strani pijše.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.07.2016 ob 11:37 Zivo gost

      Tako je samo lastni interesi ... kaj vec nosi za tisto se borimo ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.07.2016 ob 11:47 gost

      Ne šten vestnika, boli me k..... za takšne lidij!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.07.2016 ob 12:24 gost

      zakoj je pa BAŠA daubo priznanje

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.07.2016 ob 12:28 gost

      BEDEK samo drek mejša gnoj od gnoja večji

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.07.2016 ob 19:08 Muflon gost

      Vestnik? To se še izdaja?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.