https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Včeraj na Melincih odigrali dobrodelno tekmo, danes ponovno pestro športno dogajanje

Melinci, 02.07.2016 ob 11:33  

Včeraj se je na Melincih zvrstil peti dan aktivnosti na največjem Pomurskem športnem festivalu. Odigrana je bila dobrodelna nogometna tekma, s pomočjo katere so ob pomoči Anine Zvezdice za Pomurje zbirali pomoč in prostovoljne prispevke za socialno ogrožene.

 

Včeraj zvečer pa je potekal še prvi koncert, na katerem so nastopili Poskočni muzikanti in glavna zvezda večera Ivan Volarić Zak.

Danes se obeta ponovno pestro športno dogajanje na največjem Pomurskem športnem festivalu v Melincih. Skozi celoten dan bo potekal 26. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu. Danes bodo na sporedu tudi javni sparingi v boksu in kickboksu.

Popoldne se bodo pohodniki podali na pohod generacij. Sledilo pa bo še strelsko tekmovanje pod vodstvom uspešnega Pomurskega strelca Robija Markoje. Zvečer pa se obeta ponovno pestro zabavno dogajanje s skupino Mladi Pomurci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2016 ob 21:29 šalovci gost

      Krofašge

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2016 ob 0:09 gost

      Pijačo bi še lejko malo dragšo meli!!!!!!!!!!!!!!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.