https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Motoristi še v drugo zahrumeli po Srednji Bistrici in okolici

Srednja Bistrica, 03.07.2016 ob 11:50  

Včeraj se je več kot dvesto motoristov iz Pomurja, Prlekije, Štajerske in preostalih delov Slovenije iz izven nje, zbralo na drugem dnevu X. Moto zbora na Srednji Bistrici. Srečanje je potekalo v organizaciji moto kluba Black Wings. Popoldne so se motoristi podali na panoramsko vožnjo po občinah Črenšovci, Turnišče in Odranci. Zvečer pa so na zabavnem delu nastopili FRANC JÖSEF I. in za vrhunec letošnjega zbora še ROCK PARTYZANI.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2016 ob 12:05 gost

      Par pravih motoristov bi te vse spake v muro nagnalo na tuširanje.Ha,ha.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2016 ob 14:13 Bistrica numer1.. gost

      resan enkrat se že naj končajo te somarske norije.Enoga policaja san nej vido dva dnij nikdi mater so bojaznivi.Ovačik do se pa skrivali na nasipi in za mostom.Te pijane motoriste pa nič ha.Tou trbej zaprejti doj.Menej zanimle kdo je temu pobudnik in kdo vse to plačuje za te barake.Jebenti Horvat či nikaj neboš zrikto za to Bistrico.Bogme ribe so tak prestrašene da nikaj ne lovijo.Sami paraziti se zbirajo tu okrog..Usavimo to mij ribiči Bistrički..Prijavimo to kaj se dela tukaj in kdo ima nadzor nad tem zazidanimi barakami.RUŠITEV IN GOTOVO IN TO SE NAJ PREKINE..

      4 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2016 ob 16:08 gost

      mate ene probleme z motoristame...ka so van telko napote? ene pač mate neven ribolov rade, ene veselice, ene dobro geste, itd., smo pa takšne ka pač mamo rade motore..vsak živi po svoje in že inok se zabijte v svojo glavo nej smo vsi iste pa tude nemo...spoštujte mnenje drujgeh in njihove hobije ter odločitve

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.07.2016 ob 17:41 gost

      Tak je bistrica številka1 povej jim. Edino ka lejko je to ka vij na muri na čarno menkovce lovite, ovači pa nišče nesmi tan okoli oditi. Povej Horvati naj zrikta še tablo ka za komare prepovedano ka te lejko v miru rijbili. Aja pa ženo notri zapri ka ti jo šteri motorist ne pojebe!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.07.2016 ob 17:50 gost

      krucifiks, ženke si bistričanci pazite, ka štera ne dobij po pizdi ali v pizdo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.07.2016 ob 21:13 Bistrica numer 2 gost

      Tij Bistrica numer 1 prijdi zutra odvečara v kantino pa se zgučijmo pivo tüdi dobijš!! Edino či te straj pa samo komentare pod anonimno vüpaš pijsati!!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.