https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S strelstvom in dnevno-nočnim turnirjem zaključili športne aktivnosti na Melincih

Melinci, 04.07.2016 ob 10:00  

V soboto je potekal zadnji dan športnih aktivnostih na največjem Pomurskem športnem festivalu na Melincih. Nadaljevali so s tekmami tradicionalnega 26. dnevno-nočnega turnirja v malem nogometu. V sodelovanju s Strelskim društvom Štefan Kovač Turnišče in pod vodstvom uspešnega pomurskega strelca Robija Markoje je potekalo še strelsko tekmovanje.

 

Tradicionalnega dnevno-nočnega turnirja v malem nogometu se je udeležilo 21 ekip. Prvo mesto je zasedla ekipa Pizzeria Venezia iz Lipe. Na drugem mestu je sledila ekipa MNK klub 75 Kotoriba iz Hrvaške, tretje mesto je zasedla ekipa Okrepčevalnica Monika Bogojina, četrto pa ekipa Regentova.

Nagrado za Fair Play je prejela ekipa Mokoš bar Bakovci, naj vratar turnirja je bil Florijan Raduha (Pizzeria Venezia), naj igralec turnirja pa Mario Paveli (MNK klub 75 Kotoriba).

Potekalo je še tekmovanje v strelstvu v streljanju s standardno zračno puško na elektronsko tarčo z računalniškim simulatorjem SCATT. Tekmovanje je vodil uspešen prekmurski strelec Robert Markoja ob pomoči svojih kolegov in članov iz SD Štefan Kovač Turnišče. Tekmovanja se je udeležilo 25 tekmovalcev.

Zmago si je priboril Mitja Špilak, na drugem mestu mu je sledil Matej Plahut in kot tretje uvrščeni se je zvrstil Vili Ferenc.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2016 ob 18:11 asdaks gost

      katastrofalna organizacija...

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.