https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Otroški športni tabor Šport nas združuje

05.07.2016 ob 9:27  
Vedno več otrok preživlja počitnice pred računalniki, tablicami, televizorji itd. Zato bo Društvo kreativne mladine od 25. do 29. julija 2016 z otroškim športnim taborom omogočilo dečkom in deklicam starim od 6 do 10 let kvalitetno preživljanje prostega čas na športnih igriščih.



Otroci bodo preko usposobljenih trenerjev in mladinskih delavcev spoznavali različne športe in se seznanili z zdravo prehrano. Otroci bodo spoznavali različne športe kot so: tenis, nogomet, plavanje, namizni tenis, atletika, odbojka, ples, hokej na travi in namizni tenis. Zabave ne bo manjkalo! Poskrbljeno bo tudi za kosilo in animacijo. Pozor, število prijav je omejeno!
 
Urnik:
 
 
Za tabor bodo skrbeli:

Cena enotedenskega tabora Šport nas združuje je 50 €. Prijave zbirajo TUKAJ.
 
Projekt je sofinanciran iz projekta Za zdravje mladih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.