https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Panonski ulici v Gornji Radgoni zapore cest zaradi obnovitvenih del

05.07.2016 ob 14:00  

Po skoraj desetletju je Občini Gornja Radgona uspelo doseči, da so se v državnem proračunu za leto 2016 zagotovila sredstva za obnovo Panonske ulice v Gornji Radgoni. Na podlagi navedenega obveščajo, da se je dne 4. 7. 2016 pričelo izvajanje gradbenih del na »Panonski ulici in v manjšem delu Ciril – Metodove ceste v Gornji Radgoni«. 

Glede na obseg del bo vzpostavljena popolna zapora ceste, ki bo trajala ob delovnikih med 7.00 in 18.00 uro. Stanovalcem Panonske ulice bo omogočen izhod z vozili do 7.00 ure zjutraj in vstop po 18.00 uri popoldan, medtem ko za ostale uporabnike cesta ne bo prevozna. V primeru, da zaradi izvedbe del izvoz ali uvoz do hiš stanovalcev ne bi bil mogoč, bo parkirni prostor za stanovalce Panonske ulice zagotovljen na parkirišču vzdolž podjetja ELTI d.d., ob cesti proti gostinskemu lokalu Trend Caffe. 

Dela bodo potekala fazno, in sicer: V prvi fazi, predvidoma do 15. 8. 2016 bo Panonska ulica zaprta od vhoda na železniško postajo do točke za uvozom proti gostinskemu lokalu Trend Caffe. V drugi fazi, predvidoma od 29. 8. 2016 do zaključka del, predvidoma do 31. 12. 2016, bo Panonska ulica zaprta od točke za uvozom proti gostinskemu lokalu Trend Caffe do križišča za Maistrov trg. Ves čas gradnje bo v manjšem delu cca. 30 m ob gostinskem lokalu Casa del Nonno, zaprta tudi Ciril Metodova ulica.

Foto: kraji.eu

Pešcem bo v času popolne zapore Panonske ulice omogočeno gibanje po posebej vzpostavljenem hodniku za pešce. Prav tako bo omogočen dostop interventnim vozilom (gasilci, reševalna vozila, vozila policije).

V času mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2016, med 15. 8. 2016 in 28. 8. 2016, bo cesta odprta za ves promet, saj se dela v teh dneh ne bodo izvajala s ciljem, da se omogoči čim večja pretočnost prometa v času sejma in dnevih pred začetkom in po koncu sejma.
Več informacij je na voljo na uradni spletni strani Občine Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.