https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih so za otroke pripravili letos že 4. Otroški tabor Mokoš

Bakovci, 09.07.2016 ob 11:00  

Večetnično, kulturno, izobraževalno, turistično in športno društvo Bakovci je ta teden pripravilo že 4. Otroški tabor Mokoš.

 

Za otroke so pripravili različne delavnice in športne aktivnosti. Veliko so se igrali, družili, peli, zabavali, imeli lov na skriti zaklad, spoznavali Bakovce malo drugače,  tekmovali, imeli vodne igre.  Z Marjano iz podjetja Anglicus so se učili angleščine in italijanščine. Spoznali so Superdihalkoja in romski jezik, obiskalo jih je Društvo za zaščito živali in Člani društva Slacklions Pomurje.   

Tabor je  imel tudi humanitarno noto, saj so ves čas tabora zbirali šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. 

Društvo skrbi za ohranjanje kulturne dediščine ter promocijo kraja, obenem pa si prizadevajo za aktivno preživljanje prostega časa ter medgeneracijsko sodelovanje na vseh področjih. V okviru društva deluje tudi Ljubiteljska dramska skupina Mokoš.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.