https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Brezovcih se je na 8. vaških igrah za prehodni pokal občine Puconci pomerilo sedem ekip

Brezovci, 10.07.2016 ob 9:00  

Občina Puconci in Kulturno in turistično društvo »Breza« Brezovci sta povabila na tradicionalne 8. vaške igre za prehodni pokal občine Puconci. Tekmovalne ekipe so se pomerile na igrišču v Brezovcih.

Občina Puconci in ŠKTD »Breza« Brezovci sta povabila vse občanke in občane občine Puconci, da z njimi preživijo zabaven popoldan. Hkrati so poskrbeli tudi za bogat srečelov, manjkalo pa ni tudi hrane in pijače.

Za največ zabave in dobre volje pa so poskrbele ekipe, ki so merile svoje moči v izvirnih igrah. Vsaka sodelujoča ekipa je bila sestavljena iz najmanj 6 tekmovalcev, od tega so vsaj 3 bile ženske. Zbralo se je 7 ekip, ki so se pomerile v naslednjih igrah: Brezovski oviratlon, žmijkanje, smuk na suho, zabiti cvek, kmečki gasilci in pujsi in gospodar. Predsednik ŠKTD »Breza« Brezovci Simon Kolar je povedal, da so ideje za vseh šestih iger prispevali člani in članice ŠKTD »Breza« Brezovci. Dodal je, da so prav oni bili zmagovalci lanskih vaških iger za prehodni pokal občine Puconci v Predanovcih, zato jim je v letošnjem letu pripadla čast, da so organizator. In poudaril, da je namen tega popoldneva bil predvsem druženje občanov in občank občine Puconci. Za plesne ritme in zabavo pa so poskrbeli člani skupine Energy.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.