https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Etno večeri

Kdaj: Četrtek, 28.07.2016 ob 18:00

Kje: Moravske Toplice, Zelenica pri hotelu Ajda

Poletni večeri v Moravskih Toplicah so plod nadgradnje dobrega sodelovanja TIC-a Moravske Toplice in Term 3000-Moravskih Toplic pri poletnih dogodkih. Potekali bodo na zelenici pred hotelom Ajda od četrtka do sobote, od 23. junija pa vse do 27. avgusta.

Od četrtka do sobote se bo zvrstil različen program ob tradicionalni Poletni turistični tržnici. Na slednji se bodo od četrtka do nedelje predstavljali ponudniki lokalne ponudbe, domače in umetnostne obrti iz Pomurja. Ob četrtkih bomo organizirali Etno večere z nastopi folklornih skupin iz lokalnega okolja, ob sobotah pa se bodo obiskovalcem predstavljali mladi še neuveljavljeni pomurski glasbeni izvajalci.

Vabljeni na zelenico pred hotel Ajda.

Program:

Etno četrtki

28. 7. 2016 – FS KUD Budinci

4. 8. 2016 – FS KUD Beltinci (veterani)

11. 8. 2016 – FS KUD Beltinci (veterani)

18. 8. 2016 – FS KTD Male rijtar Tešanovci

25. 8. 2016 – FS KUD Jožef Košič Bogojina, Darko Kržanko (cimbale), Valerija Šömen (čelo)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.