https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Malo nogometni turnir KMN Stanjevci

Kdaj: Sobota, 30.07.2016 ob 14:00

Kje: Stanjevci, Športni center Stanjevci

DNEVNO-NOČNI MALO NOGOMETNI TURNIR KMN STANJEVCI Z VRTNO VESELICO "WEEKEND BAND"

Poletni čas in visoke temperature so kot nalašč za aktivno preživljanje prostega časa, športne zelenice vabijo ljubitelje športa, druženja in zabave. Klub malega nogometa Stanjevci je tudi v letošnjih vročih poletnih dneh poskrbel za pravo mero športa in zabave ob letošnjem dnevno nočnem turnirju. Tokratni turnir se bo pričel v soboto 30. julija, s pričetkom ob 14. uri, organizatorji pa vabijo vse zainteresirane ekipe, da podajo prijave v petek 29. julija ob 20. uri na igrišču v Stanjevcih.

Prijavnina za posamezno ekipo, ki šteje 6+1 igralcev, znaša 60 EUR, najboljše tri ekipe pa bodo poleg pokala prejele denarno nagrado.

Poleg tekmovalnega dela ne gre brez glasbe, žlahtne kapljice in dobre hrane, zato se v večernih urah ob glasbeni noti neumornih Weekend Band pripravlja prava "veselica", ki bo dodatno segrela sobotno noč vse do jutranjih ur.

V Stanjevce vabljeni vsi ljubitelji nogometa, druženja in zabave. Vljudno vabljeni v športni center Stanjevci!

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.