https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Stolna župnija Sv. Nikolaja prireja oratorij pod geslom Zdaj gre zares

Murska Sobota, 14.07.2016 ob 12:00  

Letošnji oratorij v organizaciji Stolna župnija sv. Nikolaja iz Murske Sobote je obiskalo 110 otrok, ki bodo uživali v druženju in zabavi s svojimi vrstniki.

Otroci bodo tudi tokrat doživeli bogati program, za katerega bo skrbelo 35 animatorjev, ki bodo skrbeli za odlično vzdušje med otroci. Otroci bodo vsako jutro začeli z molitvijo in z dvigom zastave, nakar se prepustijo dnevnim aktivnostim. Letošnji oratorij poteka pod geslom "Zdaj gre zares."

Foto Pomurje.si

Po poročanju pomurja.si bodo otroci dali poudarek tudi na vrednoti delavnosti, saj se bodo odpravili na izlet k markovskemu župniku Dejanu Horvatu, ki jim bo razkazal svojo kmetijo, kjer se bodo otroci spoznali tudi z živalmi. Obiskovali bodo tudi starejše in upokojence, ki živijo v Domu starejših, saj vsak dan preživijo veliko časa na igrišču, kjer se igrajo "velike igre."

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.