https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Anina zvezdica in Radenska na Maratonu treh src zbrali 2000 evrov za pomoč družinam v Pomurju

19.07.2016 ob 14:45  

Anina zvezdica za Pomurje je na letošnjem Maratonu treh src s sponzorji zbrala 2000 tisočakov.


Boštjan Gerlec, predsednik organizacijskega odbora 36. Maratona treh src je Amadei Gomboc, predstavnici Anine zvezdice za Pomurje predal vrednostni bon za 2000 evrov, ki so se nabrali v dobrodelnem mošnjičku te tradicionalne športne prireditve. Sredstva so bila predana v obliki bonov za hrano v trgovini Hofer.

Sredstva so skupaj z organizatorji in ekipo Anine zvezdice zbirali na humanitarnem otvoritvenem dogodku Maratona treh src in na samem maratonu. Po 1 evro za vsakega udeleženca Oazinega teka pa je primaknila tudi Radenska, na okroglo pa so znesek zaokrožili pri Hofer Slovenija, še enemu od pokroviteljev maratona.

»Še vedno sem malo v šoku, saj tako visokega zneska res nisem pričakovala. Vsak dogodek, kjer zbiramo sredstva za socialno ogrožene družine v Pomurju, se mi vtisne v spomin in se me dotakne na poseben način. Tudi 36. Maraton treh src ni bil izjema. Dogodki, ki združijo šport in ljubezen do sočloveka, so res posebni dogodki. Čas nam teče tako hitro, na Maratonu treh src pa sem opazila, da se znamo kdaj pa kdaj tudi ustaviti, se nasmejati in nameniti pozornost sočloveku. Velika zahvala gre prav vsem zvezdicam, ki podpirate organizacijo Anina zvezdica, velik poklon pa tudi organizatorjem, ki so se resnično potrudili, pokazali empatijo in željo po tem, da se lahko z dobrimi dejanji povežemo in oblikujemo lep odnos,« je bila Amadea Gomboc presenečena ob zbranem znesku.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2016 ob 9:41 Stewen gost

      ANINA ZVEZDICA - Ni kaj - lep znesek, toda zastavlja se mi generalno vprašanje, kolikšen odstotek o te in drugih "nabirk" gre dejansko v dobrodelne namene in koliko za "stroške organizacije". Nikoli ne bom verjet, da ni takih stroškov, ki so seveda "ligitimni", le previsoki ne smejo biti. Sicer pa ste morda že brali, kako viskoke plače imajo v RKS, precej nižje v Karitasu... Ne vem,kako je z Anino zvezdico in Ainim skladom. "Odpor" pa imam do neke druge humanitarne orgnizacije ,ki je svoji "ambasadorki", sicer dobri igralki, omogočila potovanje po Afriki...

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2016 ob 13:29 gost gost

        kolikor je meni znano, pri Anini zvezdici sploh ne delajo z denarjem (neprofitna organizacija), niti prostovoljci za svoje delo niso plačani. Ne vem pa kako je z drugimi organizacijami v Sloveniji.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.