https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Peter Podlunšek predstavil svojo ekipo

22.07.2016 ob 7:30  

Včeraj je na Letališču Murska Sobota potekala predstavitev ekipe akrobatskega pilota Petra Podlunška. Predstavitev je potekala v sproščenem ozračju, kjer si je lahko vsak posameznik ogledal, kako deluje Podlunškova ekipa. Med drugim je prejel nov avtomobil znamke BMV s svojo zaščitno številko 37. Ob tem so v Podlunškovi ekipi priredili zanimivo presenečenje, saj so čestitali za rojstni dan murskosobškemu županu dr. Aleksandru Jevšku, ki je čestitko z veseljem sprejel. Dogodek je potekal v sklopu državnega prvenstva v jadralnem letenju. Ob tem smo videli tudi akrobatsko letenje helikopterjev in še druge zanimive vragolije, ki nam jih je pripravila Podlunškova ekipa.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2016 ob 11:12 rdečibik gost

      ja z temi BMW so včeraj lejtali kak nori po cesti, tak kak či bi sami bili na cesti. Njin je vse dovoljeno?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2016 ob 21:46 avion gost

      ti Podlunšek je verjetno rešitelj Prekmurja!Bandi je vse dovoljeno.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.07.2016 ob 22:17 Stewen gost

      TVEGANJE - Nič nimam proti športnemu letenje, kot se ga gre Podlunšek, a vselej, ko gledam to šviganje sem ter tja, sem zaskrbljen: kaj pa,če bo kaj hudo narobe? Sem pač strahopetec. Držim pesti, da bi bilo vse O.K.!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.07.2016 ob 16:44 fotograf gost

      ta fotograf pa mora nazaj v solo iti...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.