https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Finančna uprava že ukrepala zoper aretirana soboška davkarja

22.07.2016 ob 9:45  

Enega čaka odpoved, drugi pa na ukrepe delodajalca še čaka.


Pomurski kriminalisti raziskujejo podrobnosti domenvne zlorabe položaja in domnevnega jemanja podkupnine dveh pomurskih dacarjev. Enega so murskosoboški kriminalisti pred dnevi zasačili s »prsti v medu«, do drugega pa jih je pripeljala sled potem ko so aretirali prvega.

Kriminalisti pa so murskosoboški finančni urad obiskali tudi dva dni nazaj, saj preiskujejo možnost, da naj bi se tam vršilo več kaznivih dejanj izsiljevanja strank v davčnih postopkih. Kriminalisti ob tem naprošajo, da se jim morebitni oškodovanci javijo na telefonsko številko 113.

Kot poroča Pomurje.si, pa so ukrepali tudi vodilni na slovenski daavkariji, kjer so zoper uslužbenca Finančne uprave RS, ki ga je preteklo sredo aretirala policija, uvedli postopek izredne odpovedi delovnega razmerja ter ga suspendirali. Drugi uslužbenc, ki je prav tako v postopku policijske preiskave, pa na morebitne disciplinske ukrepe delodajalca še čaka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2016 ob 10:03 gost

      zakoj ne napijšete kdo je bil

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2016 ob 14:16 gost

      Ka pa Temlinova????

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.07.2016 ob 11:23 gost

      Napišite što je to ker to so naši pejnazge .Ali se bojite objaviti što je bil da vas ne bodo tožili ker posegate v človekove pravice ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.07.2016 ob 12:17 pravica gost

      Upajo objaviti samo ko je navijač..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.