https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Hotel Diana s certifikatom cilja na več gostov kolesarjev

Murska Sobota, 26.07.2016 ob 10:45  

Hotel Diana je pridobil certifikat »Kolesarski nastanitveni obrat 3. stopnje«.


Skladno s poslovnim in trženjskim načrtom je družba Hotel Diana d.o.o. jeseni 2015 pristopila k pridobitvi certifikata – kolesarski nastanitveni obrat. V mesecu maju 2016 je hotel obiskala ocenjevalna komisija in na osnovi prejete vloge in videnega, hotelu Diana podelila certifikat Kolesarski nastanitveni obrat 3. stopnje. Tako hotel Diana vstopa v veliko družino kolesarjem prijaznih hotelov širom Slovenije in čez mejo.

V hotelu Diana bodo tako s pridobljenim certifikatom še bolj intenzivno tržili ponudbo za kolesarje, saj ima Prekmurje veliko potenciala ravno v tej panogi. Zavedajo se, da soba, bazen in hrana že zdavnaj nista več dovolj, ampak so potrebne zgodbe z vsebino, ki jih v hotelu Diana zagotovo imajo, prav pa tudi pokrajina ob Muri ponuja marsikaj. S pridobljenim certifikatom želijo dvigniti konkurenčnost na domačem trgu, predvsem pa doseči prepoznavnost pri številnih kolesarjih na bližnjem avstrijskem trgu.

Pri podelitvi certifikatov je ocenjevalna komisija zelo stroga saj obrat mora izpolnjevati kar nekaj specifičnih zahtev kot npr.: možnost izposoje kolesarskega orodja, možnost pranja koles, zagotovljen prevoz koles s strani hotela, servisni kotiček z osnovnim kolesarskim orodjem in mazivi, ter še dodatnih več kot 60 zahtev, ki so zapisane v vprašalniku za pridobitev omenjenega certifikata.

V prvih 6 mesecih so zabeležili v hotelu Diana kar 45% zasedenost, kar je za 23% več kot v istem obdobju v letu 2015, temu je sledila tudi finančna realizacija. Trendi za drugo polovico leta so zelo vzpodbudni, kar kaže na dobro in realno zastavljene cilje vodstva hotela Diana.

»Zelo smo veseli pridobljenega certifikata, kar samo potrjuje, da smo s sodelavci na pravi poti. Verjamem in prepričana sem, da nam bo uspelo«, pravi Olga Belec, direktorica družbe Hotel Diana d.o.o., dodaja pa še, da se že intenzivno pripravljajo na praznovanje 50-letnice obstoja hotela Diana, katero bodo proslavili v letu 2017.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2016 ob 14:41 gost

      najslabši hotel v soboti na čelo z belecovo ona je ga je uničila saj kvalitete ni pri hrani pa da ni govora nobenega okusa

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2016 ob 20:34 Stewen gost

      ZASEDENOST - Beremo, da so v Diani v prvih šestih mesecih dosegli kar 45 odstotno zasedenost. S takim odstotkon se ne bi hvalil, četudi je višji kot leto prej, saj pomeni, da je bila vsaka duga soba oz. postelja prazna. Zagotovo pa bi zasedenost povečali, ko bi nudili "polne" postelje....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2016 ob 21:14 receptor gost

      POLOVICI KAPACITET PRAZNIH, KAK JIH SPLOH NI SRAM IMETI ODPRT HOTEL?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.