https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vrata odprl drugi Hofer v Murski Soboti

29.07.2016 ob 7:10  

Nova trgovinska franšiza stoj ina križišču Kroške ulice in Kroga.


Nova trgovina bo Pomurju predvidoma prinesla 12 prodajalcev, med katerimi bo nekaj novih zaposlitev. Prva Hoferjeva poslovalnica v Murski Soboti trenutno daje delo 17 osebam, v Sloveniji trenutno posluje več kot 70 poslovalnic Hofer, kjer je zaposlenih že več kot 1.100 oseb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.07.2016 ob 10:43 Miško gost

      V Sloveniji 1100 zapolenih v Hoferju je res, je pa res tudi to ,da tu ni dodane vrednosti, je samo porazdelitev dodane vrednosti. Pomislite kako bogata so bila nekoč Slovenska trgovska podjetja,ko ni bilo še tujih trgovin.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.07.2016 ob 19:31 Stewen gost

      TRGOVSKE VERIGE - Hofer, Lidel, Spar, Tuš, Eurospin, Mercator, Obi, Merkur... Če bi me vprašali za sedem ta glavnih grehov, vseh ne bi znal našteti. Sem pa naštel ne le sedem, ampak celo osem trgovskih verig in nekaj se mi jih še mota v glavi. --- Sedaj smo v kapitalizmu, pred 25 leti pa je bil še socializem, plansko gospodarstvo...., in trgovine nisi mogel kar tako ustanoviti, saj so imele (tedaj še velike občine) "družbene dogovore," kdo je na njihovem območju nosilec razvoja trgovine: Potrošnik, Univerzal, Vesna.... Te firme so pozneje propadle. --- Tudi sedanje "verige" bijejo boj za ostanek - naklonjenost kupcev, kajti ti imajo mesečno na voljo določeno vsoto denarja in čim več ga potrošijo v eni ali dveh "veriga",ga bo le malo za nakup drugod. Do nove plače, penzije, socialne pomoči.... ostane le ogledovanje reklam.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.07.2016 ob 15:57 gost

      In trgovine so v rasti,proizvodnje dela pa v podrasti...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.07.2016 ob 17:27 dodana vrednost gost

        vej pa boj čeden , če pa lahko vse uvozimo , mi moramo imeti samo kvaliteten javni sektor , da bo uspešno servisiral ??? in visoko dodano vrednost .

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.08.2016 ob 20:33 gost

      gost dodana vrednost : ali si prišel iz šume ali si pa stalno tam,ja tam ti je tudi mesto. Jebal te javni sektor Ta je JAVNO ZLO v SLO. Visoko dodano vrednost,kdo to pobere. Malo razmisli.Če si iz javnega sektorja ,pa že vem tvoj odgovor.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.