https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: 10. Tradicionalni dnevno nočni malonogometni turnir z vrtno veselico KMN Stanjevci

Stanjevci, 31.7.2016  

Poletni čas in visoke temperature so kot nalašč za aktivno preživljanje prostega časa, športne zelenice pa vabijo ljubitelje športa, druženja in zabave. Zato je Klub malega nogometa Stanjevci povabil vse ljubitelje nogometa, druženja in zabave na Dnevno nočni malonogometni turnir z vrtno veselico v Stanjevcih.

Klub malega nogometa Stanjevci je tudi v letošnjih vročih poletnih dneh poskrbel za pravo mero športa in zabave ob letošnjem dnevno nočnem malonogometnem turnirju. Tekmovalo je šest ekip: Otovci, Picerija Kučan, Šalamenci, Lagev bar, Prosečka vas in Centrifuga team. Prvo mesto si je na koncu priigrala Prosečka vas, drugo mesto je pripadlo Centrifuga teamu, tretje mesto pa Lagev baru.

Najboljše tri ekipe so poleg pokala prejele tudi denarno nagrado. Poleg tekmovalnega dela pa ne gre brez glasbe, žlahtne kapljice in dobre hrane, zato je v večernih urah, ob glasbeni noti neumorne skupine »Weekend Band », potekala prava »veselica«, ki je vse do jutranjih ur dodatno segrela sobotno noč. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.08.2016 ob 14:15 ufica gost

      Ta turnir je daleč več nej tisto ka je bilo. Stanjevci slab organizator!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.