https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: V Gomilici ekipe tekmovale na dnevno-nočnem nogometnem turnirju

Gomilica, 31.7.2016  

Mladinsko Društvo Sunčenca Gomilica je pripravilo dnevno-nočni turnir v malem nogometu. Ekipe so bile sestavljene iz šest članov. Tekmovalo je šest ekip in sicer Soboslikarstvo Nedelko, ELBO, M.Vnuk, Veterani Gomilica, MŠKD Sunčenca in Rimi žar Brezovica. Najbolje uvrščene ekipe so prejele pokale.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2016 ob 18:35 gost

      vej pa te sodnijk Kebel izgleda nekam slabo----spomenijk lakote !?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.07.2016 ob 19:22 gomilički oltajmer gost

      Na tudi nekateri ki nimajo pojma od fuzbala so začali lejtati po igrišči kot pes po praznoj pajti he he.Na konci pa vsi pijani kot strejla.No lepo je to kda tak prijdejo ti pijančeki skup..

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.