https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Maribor žrtev Nafte za prvo zmago po 175 dnevih

Maribor, 16.3.2011  

Lendavska Nafta je pripravila veliko presenečenje 23. kroga PrveLige, saj je v Ljudskem vrtu premagala Maribor z 1:0. Nazadnje so se Naftaši zmage veselili 22. septembra lani, ko so premagali Hit Gorico, od takrat pa je minilo že 175 dni.

Zadnja Naftina zmaga sega v obdobje, ko se še v javnosti ni razkrilo, v kakšnih finančnih težavah se klub nahaja. To se je zgodilo prav po omenjeni tekmi z Gorico v 10. krogu, ko je bila Nafta še na visokem drugem mestu zgolj dve točki za Mariborom. Odkar so omenjene težave prišle v javnost so Lendavčani do današnje tekme v dvanajstih krogih uspeli le trikrat remizirati, kar devetkrat pa so igrišče zapustili sklonjenih glav. Črna serija se je nadaljevala tudi v spomladanskem delu, saj so uvodne tri tekme prav tako izgubili, kar je botrovalo padec na prvenstveni lestvici na osmo mesto.

Maribor pokleknil pred Nafto

Pred današnjo tekmo v Mariboru se je zdelo, da bo Nafta doživela le še poraz več, toda varovanci Damirja Roba so presenetili četo Darka Milaniča, ki ne blesti kot v jesenskem delu prvenstva. Čeprav je Nafta nastopila brez kaznovanih Vaša, Matjašeca in Lesjaka, je eden od številnih novincev Hrvat Nikola Oluić v 21. minuti z zadetkom po dolgem času priboril novo zmago. Že soboto se bo igral nov prvenstveni krog, v Lendavi bo gostoval Triglav.

Nikola Oluić

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. okvals
      17.03.2011 ob 9:01 okvals

      ojoj,jaz sem pa stavil, da bo neodločeno..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. nepoventi
      17.03.2011 ob 17:17 nepoventi

      to ja nafta, zaj se vidi tisti ko so bol prez dnarja zmagajo, saj maribor je itak samo poln denarja, in včeraj so se sigurno od nafte naučili kako se igra. Nafta tako naprej !!!!!!! Nafta eee, nafta ooo svoje življenje dal bi le za njo. Nafta ee, nafta ooo, ni predaje ko ti pesem pojemo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.