https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Koncertni program letošnjega Pomurskega poletnega festivala otvorila Siddharta

Velika Polana, 01.08.2016 ob 14:20  

Včeraj se je v Veliki Polani začel Pomurski poletni festival. Tako sta se v nabito polnem šotoru in izven njega zvrstila tudi prva izmed niza koncertov. Za uvod je nastopila skupina Eklips. Za vrhunec in noro zabavo prvega koncertnega dne pa so poskrbeli člani skupine Siddharta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2016 ob 14:50 gost

      Zidarta

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2016 ob 16:28 Pfg+ gost

      BREZ VEZE TA POLANA PA TA ŽUPAN

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.08.2016 ob 16:31 Stewen gost

      PA SE JE ZAČEL! Pomurski poletni festival! Prva je nastopila Siddharta in privabila mularijo od blizu in daleč. Malo sem pogledal slikice in mika me,da bi zapisal, da je bilo več deklet, no, ja, pubertetnic z napetimi "joški", kot pa fantov. Tudi piva se niso branile. Še en dosežek na področju ženskega uveljavljanja. No, nocoj pa bo nastopila dalmatinska "klapa" Maslina.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.08.2016 ob 16:54 gost

      nekan prazno. ovak siddartha vö vrejdi!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.08.2016 ob 17:35 Ines gost

      Bili so odlične

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.08.2016 ob 17:37 kapričozo gost

      mularija, prihodnost oziroma ponos takih festivalov, pa organizator. kaj ne pokličete Uvelo Ružo iz Primoštena, bi vsaj narod imeli, ne pijane mladoletnice. Kaj delate starši, a ste budni?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.08.2016 ob 17:38 _ gost

      Stewen ne pijše gluposte. Blou je dosta folka razlicneh generacij. Ovak pa so siddharta med najjačimi prinan

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.08.2016 ob 18:25 domačijn gost

      Te se pa stari nevoulivlete, ka nega pejnez, ka je tou za države itd... Što pa deci da ka tak pijejo pa se do onemoglosti nalejvlejo što ???? Vij kukaši, deco bi si malo vred vzeli, učenje tem pa ide slabo , pa tistih je tam največ , ka po večijni NIGDI NE DELAJO !!!!! Kama tou pela ? Organizatori pa zatou lejko drugo leto privlečejo ROling Stonse !? Vij norci stari !!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.08.2016 ob 19:36 hotiza gost

      V Polani ne bi püjsto enoga € .Če pa bi znal ka so moja deca tam bila in trošila pa bi njim noge spotro .To drugo ni ka ta vlečejo mladino in fejst slüjžijo in se n debelo smejijo iz norcov .Zdaj pa cejla ves tan odi pa ka vse češ ka delajo in pomagajo .Tan so telko cejle družine ka se na jedo in napijejo ka nej trbej doma küjhati

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.08.2016 ob 20:32 gost

      dobro si napijsal hotiza, budale samo denar ta nosijo, tepa draga pijača, predskupina sidarte pa za pijzdo materno

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.08.2016 ob 21:43 hotiza20 gost

      Glejte, glede pijače so približno enake cene kot na hotiških ribiških dnevih, pač drage ribe, tukaj pač malo dražja pijača ampak tako kot na vsaki fešti. Je pa razlika v tem, da na hotizi je slaba muzika, tukaj pa je dobra - za vse generacije, kot vidite polno ljudi. Kaj se pizdite, pa bodite doma! Vzdušje je super, vedno pa se uporabnik hotiza oglasi, ki piše nekaj proti polani, ampak to res nek čuden človek, pomoje sploh ni iz hotize ampak tukaj samo piše sranje, da bi se naj tukaj nekaj kregali... Glede zaslužka pa, res je nek zaslužek, ampak stroški so tudi ogromni, te skupine niso ravno poceni. Majo najboljšo muziko v prekmurju pa rečite kar želite! PPF rulz.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.08.2016 ob 23:25 gost

      Jebeš Sidartho stokrat slušano ..muzika sicer tehnično vrhunsko ampak pevec je pa slab ...beda čista

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.08.2016 ob 9:44 Fidlboy gost

      Vidim, ka tu pišejo samo feni raznih klap, pa Rozge, Zečiča itd. Lepo je blo videti, da toliko mladih posluša Siddharto pa tudi kar nekaj starejših fenov nas je bilo. Dober žur, bravo Tomi in Ekipa Siddharte. Jaz bi se bolj dotaknil predskupine Eklips. Bil sem navdušen nad njimi. Imajo dobre avtorske komade pa tudi dobre priredbe. Fantje tudi obvladajo igranje instrumento za razliko nekaterih pomurskih bandov. Končno da mamo v pomurju en normalen dober band. Zanima me z kerega kraja prihaja skupina Eklips, pa če morda ve kje se da kupit njihov prvenec cd?? Bravo Eklipsi le tako naprej.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.08.2016 ob 14:20 nedelica gost

      Grablašje ne do ropotali ?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      02.08.2016 ob 16:43 gost

      če so Eklipsi mužikašje, te san ge avion nej san ge šče takšij razbijačuf čuo. Prijšo san z Guričkoga zavolo sidarte, te pa denete nikše brbotaše, ve si pa ešče nej čul, ka so špilali, do konca živlenja na tuj zemli ešče se znan navčiju tej bi mogli vrejme na guričkon raztiravati da non toča pretij

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.