https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prleški vinogradniki so odprli svoje kleti

02.08.2016 ob 9:00  

V uvod tretjega dne 60. praznika Občine Ljutomer je trinajst vinogradnikov iz njihove občine v sodelovanju z Društvom vinogradnikov in prijateljev vin Ljutomer pripravilo Dan odprtih kleti. Za obiskovalce so njihovi pridni vinogradniki, ki imajo vrhunska vina, pripravili degustacije.

Skupaj s podžupanoma Jankom Špindlerjem in Borom Zemljakom ter nekaterimi sodelavci iz občinske uprave je županja občine Ljutomer Olga Karba obiskala naslednje ponudnike vinske kapljice, ki so minuli ponedeljek odprli vrata svojih kleti: Vina Marič z Zgornjega Kamenščaka, Vinogradništvo Kovačič iz Presike, Vinoreja Kaučič iz Gresovščaka, Turistična kmetija Frank – Ozmec iz Slamnjaka, Turistična kmetija Jureš iz Globoke, Vinogradništvo in vinarstvo Ozmec iz Ilovcev ter Vinogradništvo Družina Novak iz Cezanjevcev.

Namen njihovega obiska je bil, da izvejo s kakšnimi problemi se ubadajo vinogradniki, predstavili so jim svojo vizijo, navrgli pa so tudi predloge, s katerimi bi lahko še izboljšali turistično ponudbo v občini Ljutomer. V kratkem bodo namreč pripravili posebne delavnice, na katerih bodo skupaj s ponudniki turističnih produktov, predvsem vinske kapljice in kulinarike, začrtali smernice za še boljši skupni nastop na turističnem trgu.

Foto: FB Olga Karba

V prihodnjih dneh bodo predstavniki občine obiskali še naslednje ponudnike vin: Turistična kmetija z nastanitvijo Stari hrast iz Radomerja, Pivičan – Kosi iz Drakovcev, Turizem na podeželju Tompa s Stare Ceste, Vinogradništvo Lipovec iz Radomerščaka, Zvonko Magdič s Stare Ceste in Vinogradništvo Horn iz Moravcev, od katerih bodo prav tako poskušali izvedeti čim več dobrih predlogov za promocijo in trženje odlične vinske kapljice.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2016 ob 8:09 nina gost

      Od česa ima podžupan takšno močno barvo, da je tak žareči? On baje nič ne pije.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2016 ob 10:51 ivek gost

      Kdo jih je vozil okrog? A je mogoče svak kaj posredoval, da so se lahko brez skrbi peljali? Prava druščina. Krščanar spet na njeni strani. Drugi panić. Podžupan & podžupan = Stan & Olio. Ko vidiš zraven še svinjerejca je mera polna. Ritolizci!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.08.2016 ob 18:52 Ivek II gost

        Ivek,je tebe teko v hlačah ka si upaš do teh lidi pa mu to iz oči v oči povedati in se pogučati z njim kaj te teži?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.08.2016 ob 21:35 prlek gost

      Ja tudi v kleteh se je včasih kaj sklepalo. Tako so se ti veljaki vozili okoli in lepo povsej verjetnosti zastonj pili in jedli. Samo čudi pa me da se eni vedno vedejo tako arogantno z imeni ker ljudje ki delajo se morajo nekje reklamirati. Tu pa politika nebi smela imeti vpliva.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.08.2016 ob 8:22 nina gost

      Mama županja, debelinko, zažarjeni, svinjerejec, uslužbenke, ki stolčke grejejo in podložniki, ki so vladarico pogostili

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.