https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V prometni nesreči umrl 22-letnik

12.08.2016 ob 12:00  

Tragična nesreča se je zgodila v križišču naselja Motovilci.

Operativno komunikacijski center PU M. Sobota je bil danes, 12.8.2016 ob 6.35 uri obveščen, da se je v križišču v naselju Motovilci zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov.

Z ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da sta se 20-letni voznik in sopotnik osebnega avtomobila peljala iz smeri naselja Dolnji Slaveči v smeri naselja Motovilci. Zaradi neupoštevanja prometnega znaka Ustavi je voznik osebnega avtomobila zapeljal v križišče v trenutku, ko se je iz njegove desne strani iz smeri naselja Večeslavci pravilno pripeljala voznica osebnega avtomobila, ki je trčila v desni del osebnega avtomobila. Po trčenju je obe vozili odbilo na travnik, vozilo povzročitelja se je pri tem enkrat prevrnilo. Zaradi posledic prometne nesreče je na kraju umrl 22-letni sopotnik.

Oba voznika osebnih avtomobilov sta bila telesno poškodovana in z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico M. Sobota.Ogled kraja prometne nesreče sta na kraju prevzela preiskovalni sodnik in državni tožilec. Pokojni udeleženec prometne nesreče je letošnja šesta žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah. 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija