https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Dvojni ultra triatlon v Bakovcih že v polnem teku

Bakovci, 12.8.2016  

Dvojni ultra triatlon, ki poteka v Bakovcih je že v polnem teku. Tekmovalci so že prestali plavanje in kolesarjenje, trenutno pa tečejo. Prve tekmovalce pričakujejo v cilju v soboto že okrog 09.00 ure.

 

Tekmovalci iz celega sveta so s tekmovanjem v dvojnem ultra triatlonu pričeli danes dopoldne, ko so morali premagati najprej 7,6 km plavanja na soboški Kamešnici, nato pa so se podali na 360 km kolesarjenja. Le-to morajo so morali opraviti najpozneje do šeste ure v soboto zjutraj. Sledi še 84,4 km teka, ki ga morajo opraviti najpozneje do 22.00 ure. Prve tekmovalce pričakujejo v cilju že med 08.00 in 09.00 uro zjutraj v soboto.

Sprava so bili prijavljeni trije Slovenci, vendar se je tekmovanja udeležil le domačin Štefan Buzeti. Najbolj se je bal plavanja, vendar je to disciplino zaključil na 18. mestu. Skupno se je tekmovanaj udeležilo 22 tekmovalcev.

Tekmovalce in njihove trenutne rezultate lahko spremljate na spletni strani:  http://www.triatlon-ms.si/

V soboto tekom dneva bo potekalo še Državno prvenstvo v dolgem triatlonu, ki se ga bo udeležilo tudi več pomurskih predstavnikov. To obsega 1,9 km plavanja, 80 km kolesarjenja in 21 km teka. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.