https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: ŠD Vidonci obeležilo 20 let delovanja s številnimi domačimi in tujimi gosti

14.08.2016 ob 8:00  

Športno društvo Vidonci letos praznuje 20 let obstoja in delovanja. Jubilej so obeležili s športno-kulturno prireditvijo minulo soboto v športnem centru Vidonci.

Prireditev se je pričela s tekmo Vidonci 1996:Vidonci 2016, nato je sledil začetek turnirja, katerega  udeleženci so med drugim bili: gostje iz Avstrije, Humane zvezdice, malonogometna reprezentanca Slovenije, bivši reprezentanti Slovenije,..Sledil je kulturni  program z nagovori in predstavitvijo kronologije društva. »Kronologija društva kaže, da smo ves čas imeli ambiciozno zastavljene cilje. Prav tako kaže, da smo jih uspeli uresničiti,« je v svojem nagovoru z veseljem poudaril predsednik ŠD Vidonci Robert Kuzmič. In dodal, da bodo v tej smeri tudi nadaljevali. Kot največji dosežek društva je izpostavil izgradnjo športnega centra, na kar so lahko ponosni. In na kar bodo prav gotovo ponosni tudi njihovi zanamci. Ključno pri delovanju društva pa je vedno bilo druženje in povezovanje. Želi si, da bi tudi njihova mladina nadaljevala v tej smeri. Prav tako je velik uspeh društva sodelovanje s številnimi državami: od Avstrije do Rusije, in številnimi drugimi.

ŠD Vidonci je v nadaljevanju čestitala tudi županja občine Grad Cvetka Ficko, ki je povedanemu iz strani predsednika dodala, da se je v Vidoncih v 20 letih zgodilo ogromno. Tako dosti, da za to ne obstaja niti dovolj besed. Vendar pa vse to ne bi bilo možno, če ne bi bilo sodelovanja vseh in ogromno prostovoljne pomoči. »Bodite ponosni na to, kar ste dosegli in tako dobro delajte naprej še naslednjih deset, dvajset, trideset….let,« je zaključila županja.

Vsi obiskovalci so imeli na voljo odlično hrano in pijačo, ter bogat srečelov. V večernih urah pa je vse obiskovalce in obiskovalke zabavala skupina WEEKEND-BAND z gosti (Omar Naber, Pidži…). A pred tem so še razglasili zmagovalce nogometnega turnirja. Prvo mesto si je priigrala ekipa Humanitarne zvezdice, drugo mesto ekipa Kovačevcev, tretje mesto pa je pripadlo ekipi iz Avstrije.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2016 ob 12:38 gost

      pol prazno da zabačeni vikend bend špila naskšoj kmečki veselici špilajo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.