https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Kmetijsko-živilski sejem AGRA

Kdaj: Torek, 23.08.2016 ob 9:00

Kje: Gornja Radgona, Pomurski sejem Gornja Radgona - sejem AGRA

Letošnja Agra bo namenila posebno pozornost mednarodnemu letu stročnic. Sejem bo obeležil 25-letnico zamejstva, povezovanja s Slovenci po svetu, ki jih iz tujine vabi Urad vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu.

Država partnerica bo Madžarska, z državnimi in pokrajinskimi predstavitvami se bodo predstavile številne druge države. Agra bo predstavljala vse tisto, kar potrebujemo za pridelavo zdravju prijaznih živil na način prijazen okolju ter vrhunske pridelke, prehranske izdelke, jedi in vina.

Agro bodo spremljali tehtni strokovni posveti, stanovska in družabna srečanja, tržnice, pokušnje, tekmovanja in zabavni dogodki.

Bienalno pa bo ob njej potekal tudi 20. Mednarodni sejem embalaže, tehnike pakiranja in logistike, INPAK.

Odpiralni čas: vsak dan od 9. do 19. ure (v četrtek, 25. 8. do 18. ure).

Cene enodnevnih sejemskih vstopnic:

- odrasli 7,00 EUR

- učenci, dijaki, študentje 4,00 EUR (3,00 EUR v soboto, 20. 8. )

- upokojenci in starejši od 60 let 6,00 EUR

- družinska vstopnica (2 odrasla in 3 otroci do 15 let) 14,00 EUR

- skupine nad 20 oseb 6,00 EUR

- skupine nad 20 oseb (učenci, dijaki, študentje) 3,00 EUR

- s kuponom TUŠ (v soboto in četrtek) 3,50 EUR

(DDV je vključen v ceno)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.