https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

17.08.2016 ob 15:00  

Pobrskali smo med razpoložljivimi prostimi delovnimi mesti, ki jih lahko te dni najdete v Pomurju. Zaposlitev dobijo bolničarji negovalci – pripravniki, električarji, elektroinstalaterji in elektromonterji, mizarji, natakarji, učitelji in drugi poklici.


 

Poleg delovnih mest, ki so objavljena na oglasnih panojih pomurskih zavodov za zaposlovanje, se lahko te dni potegujete še za naslednja prosta delovna mesta:

Tri bolničarje negovalce I – pripravnike iščejo v CSO ORMOŽ CENTER ZA STAREJŠE OBČANE D.O.O. za obdobje pol leta. Prijave so možne do 18.8.2016.

CNC programer-operater dobi zaposlitev za nedoločen čas v podjetju IZDELOVANJE STROJNIH DELOV IN VARJENJE NEMEC DRAGO S.P. v Krajni. Prijave zbirajo do 15.10.2016.

Čistilke iščejo v VRTEC RADENCI - RADENSKI MEHURČKI in OSNOVNA ŠOLA DR. ANTONA TRSTENJAKA NEGOVA ter OSNOVNA ŠOLA SV. JURIJ OB ŠČAVNICI.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče MEDICINSKEGA BIOKEMIKA SPECIALISTA II. Delo je za nedoločen čas, prijava pa možna do 19.8.2016.

Kar pet ELEKTRIČARJEV iščejo v podjetju ELEKTRO MELBOS elektroinštalacije d.o.o. Delo je za določen čas, prijave pa zbirajo vse do 26.8.2016. Električarje iščejo še tudi druga podjetja iz Pomurja in Štajerske.

Štiri ELEKTROINŠTALATERJE iščejo v podjetju INTELMONT PRO, inštalacije in montaže, d.o.o. iz Tišine. Delo je za nedoločen čas in prijava možna do 24.8.2016.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče FINANČNO RAČUNOVODSKEGA DELAVCA za obdobje enega leta. Prijava možna do 19.8.2016.

KNJIŽNIČAR IN UČITELJ RAZREDNEGA POUKA (VEZAVA NA MADŽARSKI JEZIK) pa dobi službo za nedoločen čas na DVOJEZIČNI OSNOVNI ŠOLI GENTEROVCI GONTERHAZI KETNYELVU ALTALANOS ISKOLA v Lendavi. Prijava možna do 22.8.2016.

Kuharje iščejo na DVOJEZIČNI OSNOVNI ŠOLA II LENDAVA II. SZ. LENDVAI KETNYELVU ALTALANOS ISKOLA in na OSNOVNI ŠOLI TURNIŠČE.

Mizarje in natakarje iščejo podjetja v Ormožu, Ljutomeru, Gornji Radgoni, Murski Soboti in Lendavi.

Pomočnike vzgojitelja predšolskih otrok iščejo na OSNOVNI ŠOLI FRANCETA PREŠERNA ČRENŠOVCI, VRTEC RADENCI - RADENSKI MEHURČKI, OSNOVNI ŠOLI TURNIŠČE in na DVOJEZIČNI OSNOVNI ŠOLI PROSENJAKOVCI KETNYELVU ALTALANOS ISKOLA PARTOSFALVA.

Iščejo se tudi različni učitelji na več šolah, mizarji in vozniki. Več podjetij išče tudi voznike in zidarje. Vsa trenutno razpisana delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ ali na strani Zavoda za zaposlovanje RS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2016 ob 12:06 gens gost

      Bla, bla,bla.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.