https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Včerajšnja Sočna vilica na kolesih

Murska Sobota, 20.08.2016 ob 11:00  

Sočna vilica, festival ulične kulinarike, ki se vsak drugi petek odvija v centru Murske Sobote, vsakič poskrbi s čim novim. Včerajšnja je bila »na kolesih«.

 

Tokrat so obiskovalci lahko preizkusili jedi FerFud2, ki ponuja hrano po »fer« ceni, ki je enaka ceni nabavnih surovin, po želji pa lahko obiskovalci dodajo prostovoljni prispevek v humanitarne namene, Botrstvu. Za eksotične okuse so enako kot pred dvema tednoma poskrbeli kuharji Mr. Falafel, El Restaurante Galeb in Hotela Diana.

Za pivo je tokrat poskrbel pivski kombi Tankr, ki navdušuje z bogato ponudbo domačih in tujih mikropivovarjev. Obiskovalci pa so lahko poskusili tudi sladice iz Torterije. Za ljubitelej vina je poskrbela Vinoteka Krampač. 

Klub krajšemu dežju je bila tudi tokratnja Sočna vilica zelo dobro obiskana. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2016 ob 15:30 cecek gost

      Še crknjeno bi pogeli samo če bi njim ponudili .Tü gejo pa se vö mečejo doma pa margarino pa krompirjevo juho

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2016 ob 20:13 gost

      Ka se da v papir zasukati, nima bogzna kaj za dober tek deliti ! Krožnik ali pa globoka lončena posoda, sta servirna artikla in v njem dobrote, ki dišijo , ali morajo dijšati po celoj okolici. To je dobra domača kuhinja--vilica !!!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.